Reclamă
Reclamă

Cazionul de la Constanța a fost abandonat încă o dată și lăsat pradă trecerii nemiloase a timpului. Deși este simbolul orașului și una dintre cele mai impresionante monumente din România, cazinoul va trebui să mai suporte încă o iarnă grea la malul mării pâna ca lucrările de reabilitare să înceapă.

În ciuda faptului că Viorica Dăncilă a făcut public în urmă cu câteva zile anunțul că contractul de reabilitare al monumentului va fi semnat miercurea aceasta, lucrările au fost amânate încă o dată.

Care este motivul acestei amânări? Din câte se pare, una dintre firmele care au participat la licitația pentru proiectul de licitație a depus o nouă contestație, fapt ce a făcut ca lucrările să fie blocate, cel puțin până la finalizare procesului.

Lucrările au mai fost amânate o dată anul acesta, în luna septembrie. Mulți cred ca acest eveniment nu este o simplă coincidență și că în spatele acestui proiect sunt interese care depășesc întelegerea publică.

Reclamă

Pe măsură ce timpul trece, Cazionul de la Constanța se degradează vizibil. Cu toate acestea, nu se poate face nimic până ce Curtea de Apel din Consanța nu va soluționa contestația depusă de una dintre firmele licitatoare.

Ministerul Dezvoltării a estimat că investiția lucrărilor de reamenajare va ajunge la suma de 100 de milioane de lei.

Reclamă
Share.

Sunt Simona Păun, o tânără jurnalistă cu studii în litere. Combinez pasiunea pentru scris cu o neînfricată ambiție. Chiar dacă sunt la început de drum, sunt deja recunoscută pentru investigațiile mele profunde și abordarea meticuloasă. Viitorul pare strălucit în fața mea.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro