Extrem de sincer, Lucian Viziru a mărturisit că nu are o relație foarte bună cu soacra sa.

Lucian Viziru este căsătorit cu Ema, femeia pe care a întâlnit-o în liceu. Abia după mai mulți ani, cei doi au reluat legătura. Ulterior, au realizat că au în comun mai multe lucruri decât ar fi crezut. Dacă relația cu soția sa este cât se poate de bună, nu la fel se poate spune și despre cum se înțelege cu soacra sa. 

Lucian Viziru dezvăluie defectele soacrei sale

Lucian Viziru fost invitat în rubrica „Sosurile iuți”, așa că i s-au adresat cele mai neașteptate întrebări. Una dintre întrebări s-a dovedit cu adevărat „picantă”, deoarece se referea la relația cu mama Emei.

Actorul nu s-a ferit să recunoască faptul că lucrurile între ei nu sunt tot timpul roz. Ba chiar, există mai multe neînțelegeri între cei doi.

Actorul a dat din casă și a a spus ce nu îi place la soacra sa. Se pare că Lucian Viziru nu este de acord cu faptul că femeia este o fire negativistă și că vorbește mult.

Conform descrierii făcute de actor, soacra sa vede mereu aspectele mai puțin plăcute ale unei situații și este puțin cicălitoare.

Lucian Viziru a surprins pe toată lumea, atunci când a spus că el poate găsi și zece defecte ale soacrei sale, nu trei așa cum cerea jocul. Totuși, actorul s-a rezumat doar la două lucruri pe care nu le suportă.

@flory_floo #vaidaflorentina #foryoupage #foryou ♬ suono originale – Vaida-Florentina

„Vreți să știți zece (n.r. defecte)? Hai că vă spun zece. Nu cred că se uită, dar îi arăt eu, dacă vrea, nu-i o problemă. Nici nu știu cu ce să încep…Negativistă, vorbește mult, prea mult uneori. Deși am zis că spun zece, o să mă rezum la trei, dar trebuie să îl aleg pe ăla mai bun. 

Vede numai jumătatea goală a paharului, niciodată cea plină a paharului. Dacă fac o treabă, îmi spune că trebuia să fac și altceva, adică la noi nu funcționează altfel”, a povestit Lucian Viziru în cadrul emisiunii „La Măruță”.

Distribuie

21 de ani, studentă la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative. Pasiunea pentru scris, curajul și dorința de a fi mereu conectată la actualitate au determinat-o să aleagă acest drum. Scopul ei este să profeseze în domeniul pe care l-a ales din băncile școlii. Își dorește să se promoveze și să se adapteze la schimbările presei.