Lucian Viziru a fost nevoit să locuiască cu soacra sa și se pare că relația dintre cei doi nu este chiar bună.

Lucian Viziru este căsătorit cu Ema, femeia pe care a întâlnit-o în liceu. Abia după mai mulți ani, cei doi au reluat legătura. Ulterior, au realizat că au în comun mai multe lucruri decât ar fi crezut. Dacă relația cu soția sa este cât se poate de bună, nu la fel se poate spune și despre cum se înțelege cu soacra sa. 

Lucian Viziru se înțelegea mai bine cu soacra în trecut

Lucian Viziru fost invitat în rubrica „Sosurile iuți”, așa că i s-au adresat cele mai neașteptate întrebări. Una dintre întrebări s-a dovedit cu adevărat „picantă”, deoarece se referea la relația cu mama Emei.

Actorul nu s-a ferit să recunoască faptul că lucrurile între ei nu sunt tot timpul roz. Ba chiar, există mai multe neînțelegeri între cei doi.

Atunci când soția sa a plecat mai devreme din țară, Lucian Viziru a locuit cu soacra sa. Relația dintre cei nu este cea mai bună și susține că femeia este uneori cicălitoare.

Actorul a povestit că mereu a încercat să îi facă pe plac femeii și chiar a mai lăsat de la el, pentru a evita neînțelegerile din familie.

@flory_floo #vaidaflorentina #foryoupage #foryou ♬ suono originale – Vaida-Florentina

„Eu încă mai sper la noi doi, mamă soacră. Știi cum e vorba aia. Speranța moare ultima. Eu am făcut primul pas. Îi cumpăram chestii.

Când am venit acum cinci ani din Germania singur, primul drum a fost la ea acasă, nu a fost la mama, a fost la ea acasă. Mie îmi era dragă, dar s-a schimbat”, a povestit Lucian Viziru în cadrul emisiunii „La Măruță”.

Actorul nu s-a „zgârcit” nici atunci când a venit vorba de defectele soacrei sale. Conform descrierii făcute de actor, soacra sa vede mereu aspectele mai puțin plăcute ale unei situații și este puțin cicălitoare.

Lucian Viziru a surprins pe toată lumea, atunci când a spus că el poate găsi și zece defecte ale soacrei sale, nu trei așa cum cerea jocul. Totuși, actorul s-a rezumat doar la două lucruri pe care nu le suportă.

Distribuie

21 de ani, studentă la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative. Pasiunea pentru scris, curajul și dorința de a fi mereu conectată la actualitate au determinat-o să aleagă acest drum. Scopul ei este să profeseze în domeniul pe care l-a ales din băncile școlii. Își dorește să se promoveze și să se adapteze la schimbările presei.