Lucian Viziru este unul dintre actorii care au devenit cunoscuți prin prisma telenovelelor românești. Acesta a renunțat la cariera sa și a plecat peste hotare, dar s-a întors cu planuri mărețe. El a mărturisit că până la 30 de ani a fost un răsfățat și nu a știut ce sunt alea grijile, până când, totul s-a schimbat. 

Lucian Viziru a fost foarte apropiat de tatăl său până în ultima clipa a sa. Actorul a povestit cum părintele său l-a răsfățat până a ajuns la 30 de ani. Acesta îi aducea mâncare tip fast-food în fiecare dimineață și îi lasă bani de cheltuială, deși el muncea și avea propriul salariu.

Când a decedat tatăl său, totul s-a schimbat

Deși tatăl său i-a spus că va fi  mereu alături de el, planurile vieții au fost altele. Din momentul decesului, actorul a fost devastat și nu a mai știut ce să facă. Totul s-a schimbat în viața sa, iar grijile și facturile au început să apară. Bărbatul a suferit de cancer la plămâni, a urmat o perioadă de suferință, apoi s-a stins în anul 2013.

 

@video.clipuri1 #augustinviziru #podcast #inoglinda #fy #2022 #bucuresti #videoclipuri1 #kanaldromania #theexclusive ♬ original sound – video.clipuri1

„Tata mi-a oferit tot pe tavă. Dimineața când mă trezeam, eu eram angajat dar venea mâncarea de la McDonalds la ușă. Când plecam de acasă aveam 500 de dolari bani de cheltuială pe noptieră și așa am ținut-o până la 30 de ani. Adică m-a ținut tata așa. Eu nu am știut ce sunt grijile sau problemele. Și el probabil s-a gândit că eu sunt lipsit de griji că mi-a zis „eu ți-am dat tinerețe fără bătrânețe și viață fără de moarte. Așa că stai liniștit.” Cred că el se considera nemuritor, că va fi mereu alături de mine, dar se pare că nu a fost așa. În momentul acela, contrastul a fost foarte mare. A fost ca o cădere.”