„În afară de faptul că la mine în casă Luca a cerut-o de soție pe Asiana, eu nu știu nimic!”

Se zvonește că în familia lui Laurențiu Reghecampf ar urma un eveniment mare. Se pare că Luca, fiul antrenorului, a cerut-o în căsătorie pe Asiana Peng, iar nunta ar urma în curând. Cu toate că sunt numai motive de bucurie, evenimentul a stârnit un nou scandal. Mama gimnastei tună și fulgeră.

Se pare că dragostea celor doi tineri este umbrită de scandalurile din familie. Mama Asianei Peng nu pare prea încântată de marele eveniment. Femeia este revoltată că nici până acum nu ar fi fost invitată la nuntă. Mai mult, aceasta a mai spus că Laurențiu Reghecampf nu ar avea bani să îi facă nunta fiului său.

„Vă invit cu toată dragostea să vă strângeți în ședință cu nurori de valori și să puneți mână de la mână toți din familia extinsă și să-i faceți nunta la D. A. L Reghecampf. Copilul, săracul, nu-i multimiliardar. Dar și zice că ar face-o, dar nu are cu ce! Nu cumva să vă imaginați că puteți terfeli imaginea fiicei mele cât aveți chef și cum aveți chef!

Sunați-o pe doamna Pffeifer și pe tatăl copilului, care e în Azerbaidjan, dacă vreți să aflați de nuntă! Eu, cel mult, aș fi soacră mică! Eu nu mă ridic la valorile și starurile de multimiliardari! Dar nici să-mi terfelească imaginea fiicei mele nu-mi convine!”, a declarat mama Asianei Peng, potrivit click.ro.

Luca Reghecampf și Asiana Peng se pregătesc de nuntă! Evenimentul a stârnit scandal în sânul familiei. „Nu are cu ce…”
Social media

Mama Asianei Peng tună și fulgeră

De asemenea, se pare că mama Asianei Peng nu este prea încântată nici de partenera lui Laurențiu Reghecampf. Aceasta a lansat un nou atac la adresa Corinei Caciuc. Femeia mai spune că Luca a cerut-o pe Asiana în căsătorie chiar în casa ei, însă atât știe despre nuntă. Se pare că mama gimnastei este revoltată pe familia Reghecampf, însă motivele nu sunt clare.

„Eu sunt născută în 1973. La 49 de ani, am noțiunea de familie. Sunt măritată cu un cetățean chinez, dar sunt cetățean român, ortodox. Și Asiana mea e născută în Caransebeș, nu la Deva, cum s-a scris. Vă anunț pe cei care o faceți de aceeași speță cu Caciuc să aveți grijă!

În afară de faptul că la mine în casă Luca a cerut-o de soție pe Asiana, eu nu știu nimic! Văd doar că mulți miliardari sunt tare ocupați cu fallow the money și bunăstarea lor.”, a mai spus mama Asianei Peng.

Distribuie

Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații Publice, SNSPA. A urmat mai multe cursuri de Multimedia – Radio și Televiziune, activează în presa online de trei ani. În prezent este redactor al publicației Substanțial.ro. Este bine ancorată în tot ceea ce ține de showbiz și la curent cu ultimele noutăți.