Fosta polițistă a fost protagonista unui incident neașteptat în fața camerelor de luat vederi

Luana Radu se află alături de cei doi frați Tate în arest preventiv. Fosta polițistă suportă cu greu situația prin care trece. Drept dovadă, aceasta a vrut să procedeze la fel ca Andrew Tate. Aceasta a redactat un bilet pe care a vrut să îl înmâneze presei atunci când a fost din nou scoasă la audieri. Din nefericire nu doar că nu a apucat să facă acest lucru ci a fost protagonista unui incident nefericit.

Luana Radu, trântită la intrarea în sediul DIICOT

De când au fost arestați, frații Tate încearcă prin toate modurile să demonstreze că sunt nevinovați. După mai multe tentative de a vorbi cu presa în timp ce erau transportați dintr-un loc în altul pentru audieri, au trecut la alt plan.

Recent, Andrew Tate a recurs la un gest total neașteptat. Acesta i-a înmânat unui reporter un bilet pe care a scris că ceea ce i se întâmplă este o nedreptate. De altfel, în mesajul lui, Andrew Tate a îndemnat să fie dezvăluit adevărul, acela care nu ar exista probe pertinente pentru arestarea lor.

Același gest l-a făcut se pare și Luana Radu, fosta polițistă care a făcut parte din afacerea celor doi frați. Diferența este că biletul ei nu a mai ajuns la destinație. Asta pentru că polițiști nu au lăsat-o să îl înmâneze jurnaliștilor. Mai mult, există imagini în care Luana Radu se ridică de pe jos, chiar la intrarea în sediul DIICOT.

Frații Tate și-au angajat avocată din Statele Unite ale Americii

Andrew și Tristan Tate sunt arestați preventiv de la finalul anului 2022. Cei doi milionari britanici nu sunt singuri în acest context. Aceeași soartă o au și alte două tinere care  i-ar fi ajutat în afacerea videochatului. Este vorba despre Luana Radu, o fostă polițistă și Georgiana Naghel, tânără cu care Andrew Tate ar fi avut o relație.

Pentru a scăpa de măsura arestului, cei doi frați și-au angajat o avocată celebră în America.

Share.

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.