Îndrăgita prezentatoare, Cristina Mihaela, a fost depistată cu virusul corona

Fanii îngrijorați au fost liniștiți chiar de către prezentatoare. Au circulat multe zvonuri legate de starea de sănătate a prezentatoarei, așa că a sosit momentul pentru o explicație. Cristina a povestit pe pagina sa de Instagram despre cum se simte și este foarte bucuroasă de toate mesajele primite de la internauți.

Cum se simte Cristina

Lovitură pentru Cristina Mihaela! Prezentatoarea de la „Puterea Dragostei” a fost testată pozitiv COVID-19
Instagram

„Trebuie neapărat sa vorbesc pentru că am văzut că au apărut în presă zvonuri conform cărora sunt pozitivă. Sunt! Da, ce să vă spun? Se întâmplă, știți cum e?

Trebuie să fii pregătit în viață pentru absolut orice și slava Domnului, eu sunt genul de persoană care este pregătită!

S-a întâmplat fix acum de sărbători când ar trebui să fiu acasă alături de cei dragi, dar pe de altă parte încă odată s-a dovedit că foarte mulți dintre voi, nu doar familia și prietenii mei ci și voi cei care mă urmăriți aici pe rețelele desocializare, îmi sunteți alături pentru că am primit foarte multe mesaje despre starea mea de sănătate.

Sunt cumințică, imi iau tratamentul asa cum se cuvine, m-am machiat, m-am coafat, dar m-am demachiat între timp că nu voiam să credeți ca sunt nebună.Toate bune!”, a zis Cristina, pe Instagram.

De asemenea, prezentatoarea emisiunii “Puterea Dragostei”, a făcut declarații inclusiv despre cum se simte. Din fericire, se pare că are o formă ușoară. Fanii Cristinei  au lăsat zeci de comentarii și mesaje despre cât de mult se bucură că nu este ceva mai grav și i-au urat cât mai multă sănătate.

„Simptome, am nasul puțin înfundat, m-au durut puțin mușchii, seara am ușoare episoade de respirație greoaie. Nici nu stiu cum se spune pentru că nu le iau în seamă.

V-am spus, sunt un om puternic. M-am concentrat în așa fel încât să fie totul bine și mergem înainte!”, a conchis Cristina Mihaela Dorobanțu.