Gabi Bădălău primește o lovitură destul de dureroasă în lupta pe care o duce cu mama copiilor lui. Cei doi foști parteneri sunt în plin divorț și nu reușesc să găsească o cale comună de a-și crește copiii în armonie și înțelegere. Mai mult, milionarul a aflat recent că nu are voie să iasă din țară alături de copiii lui așa cum și-ar fi dorit.Astfel, acesta s-a văzut în situația de a-și schimba planurile inițiale de vacanță.

A vrut să plece în vacanța în străinătate alături de Bianca și de fiica ei

Gabi Bădălău are o relație amoroasă cu Bianca Drăgușanu deși nu este încă un bărbat „liber de contract”. Asta pentru că de aproape doi ani de zile este în divorț de mama copiilor lui, artista Claudia Pătrășcanu. Dincolo de drumurile dese la tribunal, intre cei doi foști parteneri există numeroase tensiuni care au dus de câteva ori inclusiv la intervenția autorităților la solicitarea unuia dintre cei doi soți, bineînțeles. Se pare că Gabi a încercat să lase deoparte conflictele și să o înduplece pe mama copiilor lui să îi acorde acceptul de a pleca alături de copiii lui în vacanță în afara țării. Planul acestuia era ca în zilele petrecute într-o destinație exclusivistă să o aibă alături si pe iubita lui actuală, Bianca Drăgușanu și pe fiica ei. Instanța a fost însă cea care i-a dat peste cap planul milionarului. Magistrații au respins cererea depusă la dosar de Gabi Bădălău în care solicită acordul pentru a ieși din țară alături de cei doi băieți pe care îi are cu artista Claudia Pătrășcanu.Astfel, Bianca a plecat singură alături de fiica ei în Turcia, acolo unde și iubitul ei trebuia să fie prezent împreună cu cei doi copii ai lui.

Gabi nu a renunțat însă la dorința de a petrece câteva zile de relaxare alături de copii însă în acest sens a avut un plan de rezervă. Afaceristul a plecat cu micuții într-o drumeție cu rulota. El a postat câteva imagini din aventura respectivă pe contul lui de socializare.