Roxana de la Puterea Dragostei nu poate renunţa la Turcu, chiar dacă, concurentul a fost la un pas să o ia la bătaie la un moment dat.

Cu toate că ea încearcă să tragă de relaţie, se pare că Turcu umblă după alte fete atunci când nu este în casa Puterea Dragostei sau în compania Roxanei.

Vlogeriţele Rea şi Tina au intrat în posesia unei conversaţii dintre Turcu şi o domnişoară frumoasă, după cum au descris-o vlogeriţele pe fata pe care Turcu o curtează.
„Turcu o înșală din nou pe Roxana. Sau vrea să o înșele din nou. A cincea oară pe luna asta. Turcu, este a nu știu câta oară când abordezi fete pe Instagram cu care vrei să te întâlnești. Dar ce fete, bine, sportive, fund mare, aranjate. Mesajele sunt cam așa:

Pentru că Turcu ar fi zis vezi Doamne „Dă-ți profilul pe normal pentru că nu îmi apar mesajele de la tine. Numai ca să nu îi dea follow să nu vadă Roxana”.

După care, tot pe această fată a contactat-o Alina de la Puterea Dragostei, care se ocupă de castinguri.

Ciudat este că fata asta nu a aplicat pentru Puterea Dragostei, asta înseamnă că Turcu ori a vorbit despre ea în emisiune, ori Roxana a găsit mesajele și a vorbit despre ea în emisiune. La un moment dat i-a făcut o poză cu Roxana și l-a întrebat: cum poți să fii cu o atfel de persoană? El i-a răspuns ceva de genul: ce ai, făi fată… și i-a dat block.”, au spus Rea şi Tina în vlogul lor.

Turcu de la Puterea Dragostei a încercat să o înşele pe Roxana, dar ea a aflat şi a acţionat
Rea şi Tina au mai spus în vlogul lor că este o mare posibilitate ca Roxana să fi intrat în posesia mesajelor dintre Alex Turcu şi fata respectivă şi ca ea să-i fi răspuns.

„Roxana a intrat în acțiune că ea vorbește cu „Ce ai, făi, fată”. Alea sunt cuvintele ei sută în mie.
Concluzie: el se dă la o fată foarte frumoasă, încearcă să vorbească cu ea să o cunoască, chiar dacă el este ăntr-o relație cu Roxana. Dar se pare că Roxana îi controlează non stop telefonul. Se pare că Roxana a intrat până la urmă pe Instagram și a văzut o parte din conversație și i-a răspuns cu „făi, fată, du-te în aia a mea”, au concluzionat Rea şi Tina.