Scandalul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălau pare aproape de final. Cel puțin acest lucru reiese din cea mai recentă postare a artistei din mediul online. Claudia Pătrășcanu se bucură acum de victorie după ce procurorii i-au dat câștig de cauză.

Copiii au rămas la cântăreață

După aproape trei ani de tensiuni și drumuri la tribunal, fostul cuplu a aflat decizia procurorilor. Astfel, Claudia si Gabi după ce s-au războit pentru custodia copiilor, instanța a decis. Cei doi minori rămân alături de mama lor la Constanța. În ciuda tuturor eforturilor afaceristului de a avea câștig de cauză în acest sens, procurorii nu s-au lăsat impresionați.

facebook

Claudia a dezvăluit în cadrul unei postări pe Instagram că este în sfârșit împăcată. Vedeta este extrem de mulțumită de modul în care avocații ei au tratat cazul.

„S-a așternut liniștea și bucuria în sufletul nostru!???❤️?‍?‍? Ați făcut parte din trăirile mele, poate am plâns împreuna, am zâmbit sau am răbufnit, am așteptat și am răbdat. ?? Astăzi mă simt exact ca atunci când am născut acești îngeri buni. Sufletele voastre bune, rugăciunile voastre și toată susținerea moralului meu, au fost auzite de Dumnezeu!??Va multumesc, înzecit! Când ai avocați cu conștiința, care luptă cu dreptate, atunci Puterea Domnului e și mai Mare.”, a scris aceasta pe internet.

Ce a cerut milionarul în instanță?

Gabi Bădălău a încercat prin toate metodele să obțină custodia copiilor. Milionarul a invocat inclusiv faptul că cei doi ar avea un trai fără griji alături de familia lui. Totodată, afaceristul i-a făcut fostei soții mai multe propuneri în acest sens.

Gabi Bădălău a vrut să îi achiziționeze Claudiei o casă în Capitală. De altfel, acesta s-a oferit să suporte toate cheltuielile acesteia alături de copii. Milionarul a menționat că ar fi dispus să plătească chiar și taxele la o școală privată pentru copiii lui.

Vedeta nu s-a lăsat convinsă de propunerea fostului soț. Claudia locuiește în Constanța și nu își mai dorește să revină în București. De altfel, artista a reușit singură să evolueze mult pe plan financiar.

Aceasta și-a înscris copii la o școală privată din oraș. Mai mult, vedeta și-a construit o casă nouă unde să se mute alături de fii ei.