„Mă bucur atât de mult să revin alături de cei din echipa PRO TV”

În urmă cu un an, Cosmin Seleși surprindea pe toată lumea atunci când a renunțat la contractul cu Antena 1. După ani de zile în care s-a aflat la cârma show-ului „Te cunosc de undeva” a decis că este momentul să pună stop. A anunțat că a renunțat la televiziune și se va concentra pe alte proiecte. Acum, se pare că s-a răzgândit, s-a întors în televiziune, însă a semnat cu concurența.

Se pare că pauza de mai bine de un an pe care Cosmin Seleși a luat-o de pe micile ecrane i-a ajuns. Acum, actorul revine în televiziune, însă de această dată la ProTv, nu la Antena 1. Se pare că actorul a schimbat macazul și a semnat cu postul concurent. În curând, telespectatorii îl vor putea vedea în calitate de prezentator la o nouă emisiune.

În grila de toamnă, Pro Tv anunță o nouă emisiunea intitulată „Batem palma!”. Show-ul va debuta în curând, iar prezentator o să fie chiar Cosmin Seleși.

„Am tot primit întrebarea – Când revin în televiziune? Iar astăzi e oficial – De acum! Și vă spun asta direct de pe platoul de filmare de care mi-a fost atât de dor! Mă bucur atât de mult să revin alături de cei din echipa PRO TV, pe care-i cunosc și în care am încredere. Dar și mai tare sunt fericit de faptul că urmează să fiu iar aproape de cei de acasă. :ă le dau din energia mea și să mă hrănesc cu părerea lor.”, a declarat Cosmin Seleși.

Lovitură dură pentru Antena 1! Cu ce post concurent a semnat Cosmin Seleși
Social media

Un nou show la Pro Tv

Pro Tv aduce în fața telespectatorilor o nouă emisiune. Este vorba despre producția „Batem palma!”, al cărei prezentator o să fie Cosmin Seleși. Emisiunea are la bază formatul internațional „Deal or no deal”, distribuit de Banijay – Creative Networks și creat de Endemol Shine. Scopul fiecărei ediții este ca un concurent să descopere și să plece acasă cu o sumă cât mai mare, deschizând pe parcurs toate cutiile misterioase existente în joc.

Emisiunea se anunță una plină de suspans, ce va ține telespectatorii lipiți de micile ecrane. De asemenea, Cosmin Seleși garantează distracția și voia bună.

„Atât le transmit: să nu rateze nicio ediție deoarece le garantez că va fi un show cum n-au mai văzut. Că se vor distra, vor trăi la intensitate mare momentele în care concurenții câștigă sume mai mici sau mai mari… și la finalul cărora, vor spune cu siguranță: Batem Palma!”, a mai spus Cosmin Seleși.

Distribuie

Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații Publice, SNSPA. A urmat mai multe cursuri de Multimedia – Radio și Televiziune, activează în presa online de trei ani. În prezent este redactor al publicației Substanțial.ro. Este bine ancorată în tot ceea ce ține de showbiz și la curent cu ultimele noutăți.