Ies la iveală tot mai multe detalii despre una dintre cele mai scandaloase separării din showbiz

Numele foștilor soți Gabi Bădălau și Claudia Pătrășcanu au ținut astăzi primele pagini ale presei mondene. Cei doi foști parteneri sunt din nou în plin scandal după ultima înfățișare la tribunal. Afaceristul a aruncat însă o bombă după ce a fost acuzat de fosta soție că vrea să manipuleze opinia procurorilor.

Claudia se află într-o relație interzisă?

Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu se luptă acum pentru custodia copiilor. Milionarul susține că nu vrea decât ca cei doi  fii pe care îi are cu artista să crească aproape de ambii părinți. În acest sens, el s-a arătat dispus să îi ofere fostei soții o viață fără griji în Capitală, cu condiția ca aceasta să accepte mutarea.

Claudia nu vrea sub nici o formă să renunțe la orașul natal. Vedeta și-a înscris copiii la o școală privată acolo. De altfel, aceasta i-a propus afaceristului să se mute el în Constanța.

Motivul principal pentru care vedeta ar refuza să se întoarcă în București ar fi o relație pe care o are cu un bărbat însurat din Constanța. Gabi Bădălău a fost cel care a făcut această dezvăluire.

„Are pe cineva, unu însurat pe acolo, care ăla nu o lasă să vină, îți dai seama, dar nu e problema mea asta”, a precizat milionarul, conform Spynews.

Gabi Bădălău și-a refăcut viața alături de Bianca Drăgușanu

La rândul lui, afaceristul a trecut demult peste căsnicia cu Claudia. Acesta are o legătură amoroasă cu Bianca Drăgușanu de mai bine de un an și jumătate. Cei doi iubiți locuiesc împreună într-o locuință luxoasă dintr-un cartier localizat în sectorul 1 al Bucureștiului.

Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu au trecut prin numeroase impedimente de-a lungul relației lor. Cu toate acestea, cei doi au rămas împreună dincolo de acestea. Mai mult, creatoarea de modă îi este alături partenerului ei în procesul lung și anevoios cu fosta soție.

Share.

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.