Astăzi, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a analizat recursul în casaţie făcut de Liviu Dragnea, care susţine că este închis în penitenciar pe nedrept. ÎCCJ a respins definitiv recursul şi astfel fostul lider PSD rămâne încarcerat la Penitenciarul Rahova.

După ce Înalta Curte a dat verdictul, Flavia Teodosiu, avocatul lui Liviu Dragnea, a declarat că mai există și alte cereri pe rol și că nu se aștepta la decizia ÎCCJ.

„În privința recursului în casație nu mai avem ce face. Dar, sigur, mai există și alte cereri pe rol. Căi de atac extraordinare, în afară de contestația în recurs, nu, dar avem și alte cereri pe rol.

Noi mergem mai departe și vedem ce se întâmplă. Momentan nu pot să comentez, așteptăm motivarea. Legal mă așteptam să fie altfel”, a declarat, marți, Flavia Teodosiu, potrivit realitatea.

Cei cinci judecători care au făcut parte din completul de judecată au respins cererea lui Dragnea. Acesta rămâne în Penitenciarul Rahova, acolo unde are de executat o pedeapsă de 3 ani şi 6 luni.

 

Distribuie