Tatăl Sandrei N a fost condamnat la închisoare pentru că s-a urcat băut la volan 

Lovitură de proporții pentru artista Sandra N!

Sandra N se bucură de celebritate pe plan internațional datorită colaborărilor cu diverși artiști, însă nici tatăl nu este mai prejos. Acesta s-a remarcat la nivel local, atunci când a fost condamnat la închisoare. De ce este cunoscut pe plan local? Puțină lume știe că tatăl artistei a fost primar al comunei Albeștii de Muscel, județul Argeș între anii 2002 și 2015. Acesta a fost suspendat din funcție atunci când a fost acuzat de fapte ce implică corupția.

Ion Năftăilă a fost condamnat la finalul săptămânii trecute pentru că a fost prins băut la volan de către oamenii legii, având o alcoolemie de 0,88 la mie. Sentința acestuia este de patru ani de închisoare cu executare. Nu este prima dată când tatăl artistei are probleme cu lege. Acesta a fost implicat într-un dosar de corupție în anul 2014, iar sentința de atunci va fi cumulată cu pedeapsa pentru conducerea sub influența băuturilor alcoolice. Pentru faptele de corupție, Ion Năftăila trebuie să petreacă trei ani în spatele gratiilor și un an pentru că s-a urcat băut la volan.

Lovitură de proporții pentru artista Sandra N! Tatăl vedetei, condamnat la închisoare după ce a fost prins băut la volan
Facebook

Aceasta nu este singura problemă din viața Sandrei N. Aceasta a mărturisit că s-a confruntat depresiei cauzate de pandemie.

”În 2013 am avut o perioadă foarte nasoală, cu depresie, atacuri de panică, am făcut terapie 4 ani, apoi l-am întâlnit pe soțul meu, doi-trei ani a fost wow, apoi a venit sarcina cu probleme, am avut o depresie postnatală, am scăpat de ea în 2019, apoi a venit pandemia și s-a reactivat. Și în prezent fac terapie, m-am confruntat cu depresia, mai am episoade. Când nu te tratezi când trebuie, starea ți se agravează, și nu mai ține de tine”, a declarat atunci Sandra N pentru o emisiune de la Antena Stars.