Denise Rifai este una dintre cele mai carismatice vedete media și o emisiune pe măsura ei!
Emisiunea pe care o realizează, „40 de întrebări”, scoate la iveală secretele personalităților pe care le intervievează într-un stil curajos. Denise Rifai are un succes imens cu emisiunea „40 de întrebări” de la Kanal D. Prezentatoarea  a ridicat un premiu important pentru ea și echipa show-ului. Show-ul „40 de întrebări”, a primit un premiu important la Gala Premiilor TV Mania.

Emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” a avut premiera cu mai bine de un an în urmă

Lovitură de imagine pentru Denise Rifai. Ce veste a primit celebra moderatoare de la Kanal D
Captură TV

Invitații emisiunii fac parte din diferite domenii și fac dezvăluiri în premieră. Este printre cele mai iubite emisiuni din România, formatul show-ului este unul inovativ și de mare succes

Emisiunea a fost premiată la Gala Premiilor TV Mania 2021, la categoria „Cea mai bună emisiune de interviuri-portret”. Denise Rifai a ridicat trofeul în numele echipei și este recunoscătoare tuturor celor care îi urmăresc emisiunea.

„Este o bucurie uriașă pentru mine să țin acest trofeu în mână. Este încă o confirmare a faptului că ceea ce facem noi, echipa de la ’40 de întrebări’, este ceva ce publicul nostru își dorește și apreciază.

Vă mulțumim tuturor celor care ne urmăriți și care ne-ați votat. Vă suntem recunoscători și vă promitem să aducem în continuare în fața dumneavoastră, la Kanal D, invitați interesanți și un produs premium de televiziune.

Mulțumesc organizatorilor Galei TV Mania și îi felicit pentru continuitatea acestui eveniment prin care noi, cei care lucrăm în televiziune, avem încă un feedback important de la telespectatorii noștri”, a declarat Denise Rifai.

Deși emisiunea se află la al doilea sezon, este clar că lumea vrea mult mai multe sezoane. „40 de întrebări” a devenit un reper după primele episoade și este cea mai de succes emisiune de pe canalul Kanal D. Denise Rifai poate spune că a dat lovitura carierei, după ce a plecat de la Realitatea TV unde a lucrat timp de 11 ani.