Nimeni nu se aștepta la plecea lui Cosmin Seleși

Cosmin Seleși, prezentator de ani de zile la Antena 1, la emisiunea ”Te cunosc de undeva, se pare că renunță la postul de televiziune și va apărea la postul concurent, Pro TV

Se pare că actorul a simțit nevoia de o schimbare. Deși nu știm dacă a renunțat complet la contractul cu Antena 1, Cosmin Seleși o să apară de revelion pe postul Pro TV. Seleşi a mărturist aceste lucruri într-un reportaj publicat de postul Pro Tv. Filmarea reportajului a avut loc chiar în timpul filmărilor pentru programul de Revelion.

Anul acesta, Pro TV face relevionul

Facebook

Întrebat „Cum e să faci parte din PROTEVELION”, vedeta a răspuns:

„Bine, sunt şi eu.. istoric. Va fi unul dintre cele mai tari show-uri, cum ne-a obişnuit Pro TV de fiecare dată. În urmă cu ani de zile toată lumea aştepta Protevelionul. Va fi o revenire fantasitcă”, a declarat Cosmin Seleși.

”Protevelionul” revine după o pauză lungă de timp. Ultimul a fost difuzat în 2013, cu Cătălin şi Andra Măruţă gazde. Anul acesta, emisiunea difuzată de Pro TV va fi prezentată de Pavel Bartoș și Raluka. Telespectatorilor vor avea parte de surprize și momente de neuitat. Printre vedetele de la această emisiune, se numără : Carlas Dreams, Andra, Smiley, Inna, Irina Rimes, cât și alți artiști renumiți, precum Vlăduța Lupău, Carmen Chindriș și Taraful Rutenilor, Zdob & Zdub, Matilda Pascal Cojocărița, Carmen Tănase, Horațiu Mălăele, Medeea Marinescu și mulți alții (momentan ținuți secret).

Momentan, Cosmin Selesi nu a facut nicio declaratie oficială despre plecare sa de la Antena 1. Actorul este în vacanță, in Thailanda, alaturi cu familia sa. Deci, putem înțelege că filmările pentru ,,Protevelion” s-au terminat.

Cosmin Seleși a făcut parte din echipa Antena 1 timp de 10 ani. Sezonul 16 al emisiunii „Te Cunosc de Undeva”, pe care Cosmin o prezenta împreună cu Alina Pușcaș, s-a terminat în primăvara acestui an.

„Știm doar că se vor face în ianuarie filmările, atât. Nu știm nimic legat de contracte sau de producători. Până nu se lansează oficial contractele și până nu apare pe TV lista cu ce concurenți sunt, nu vă pot spune nimic.”, a mărturisit Alina Pușcaș pentru fanatik.ro .

Share.

Alexandra Neacșu, are 24 de ani și e absolventă a Facultății de Artă Geo Saizescu. Îi plac foarte mult filmele sci-fi, cărțile horror și adoră să gătească. În prezent cochetează și cu arta și este membră fondatoare a „Teatrului Nou”.