Reclamă
Reclamă

Louis Tomlinson, membru al trupei One Direction, a lansat recent o nouă melodie intitulată „We made it”. Pe lângă aceasta, el a anunțat oficial că în anul 2020 va porni în primul său turneu solo.

Melodia îl arată pe Luis luptându-se cu o propriile sentimente și reflectând asupra unei relații care trece prin momente grele. Din câte se pare, cântărețul este mândru pentru felul în care a reușit să rezolve aceste probleme.

În videoclipul piesei, se prezintă povestea unui tânăr cuplu care reușeste să depăsească obstacolele din propria relație. Tot acest scenariu se transformă apoi întru vis de dragoste dintr-o vacanță de vară.

Louis Tomlinson și-a anunțat recent albumul său de debut ca artist solo, intitulat „Walls”. El este cel din urmă mermbru al trupei One Direction care și-a lansat un proiect pe cont propriu. Zayn are deja două albume, iar Harry Styles și Niall Horan au făcut acest pas deja din 2017.

Reclamă

„Walls” va fi lansat la sfârșitul lunii ianuarie, iar în cinstea acestui eveniment va și pleca în primul său tur solo mondial.

Reclamă
Share.

Sunt Simona Păun, o tânără jurnalistă cu studii în litere. Combinez pasiunea pentru scris cu o neînfricată ambiție. Chiar dacă sunt la început de drum, sunt deja recunoscută pentru investigațiile mele profunde și abordarea meticuloasă. Viitorul pare strălucit în fața mea.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro