Loteria Română a lansat lozul „Iepuraşul Norocos”, proiect propus jucătorilor din România de Sărbătorile Pascale. Pentru anul acesta, jucătorii vor avea pe lista câştigurilor şi două autoturisme.

Iată mesajul Loteriei Române

Acesta este lozul randalinat pe care Loteria Română îl propune jucătorilor în aşteptarea Sărbătorilor Pascale. Noul produs loteristic le oferă şansa celor care îşi încearcă norocul să se transforme din necâştigători în câştigătorii unui autoturism.

Lozul poate fi achiziţionat exclusiv din agenţiile loto proprii şi le oferă românilor şanse duble de câştig, preţul unui astfel de loz fiind de numai 4 lei.

Jucătorii care aleg să-şi încerce norocul cu lozul au posibilitatea de a câştiga pe loc unul din cele 149.995 de premii în bani puse în joc, în valoare totală de 1.109.350  de lei. În cazul în care lozul este necâştigător, jucătorii pot să-şi încerce norocul, încă o dată, prin participarea la extragerea specialăa lozurilor necâştigătoare, organizată de Loteria Română în data de 18.04.2020.

Pentru extragerea specială de lozuri care va avea loc cu o zi înainte de Paştele Ortodox, Loteria Română pune la bătaie doua autoturisme”