Lori și George Schappell, recunoscuți de Guinness World Records ca fiind cei mai în vârstă gemeni siamezi în viață, au încetat din viață pe 7 aprilie, la Spitalul Universității din Pennsylvania, la vârsta de 62 de ani. Informația a fost confirmată prin necrologurile publicate de Leibensperger Funeral Homes. Cauza morții celor doi frați nu a fost făcută publică.

Născuți pe 18 septembrie 1961, în West Reading, Pennsylvania, Lori și George aveau creiere separate, dar erau uniți la nivelul craniului. În pofida condiției lor fizice și a previziunilor medicilor conform cărora nu ar trăi peste 30 de ani, ambii au dus vieți pline, cu cariere și interese personale distincte. „Când ne-am născut, medicii nu credeau că vom ajunge la 30 de ani, dar le-am dovedit că se înșeală”, a spus Lori.

George s-a identificat ca transgender în 2007, marcând un alt capitol remarcabil în viața lor neobișnuită. Ambii gemeni și-au finalizat educația, cu George continuând studiile timp de șase ani suplimentari. Lori și George și-au manifestat dorința de a trăi cât mai independent posibil, un principiu pe care l-au urmărit întreaga viață, deși condițiile lor fizice impuneau ca unul să fie mereu alături de celălalt. Lori a renunțat la job în 1996 pentru a-l sprijini pe George în cariera sa muzicală.

De-a lungul timpului, gemenii au călătorit extensiv și au apărut în numeroase documentare și talk-show-uri, demonstrând lumea lor unică și provocările pe care le-au întâmpinat cu curaj. Lori a fost chiar logodită la un moment dat, dar din nefericire, logodnicul său a decedat într-un accident de mașină.