Loredana Chivu este o femeie răsfățată și curtată de numeroși bărbați influenți.  Mai mereu surprinde publicul cu cadourile spectaculoase primite din partea admiratorilor. Recent, vedeta s-a „lăudat” pe instagram cu o surpriză de proporții. Loredana Chivu se simte specială alături de bărbați speciali care fac totul ca aceasta să fie fericită.

Femeie independentă financiar, extrem de sexy și cu un corp de invidiat, Loredana Chivu niciodată nu duce lipsă de bărbați. Bărbați care să o idolatrizeze și care să facă orice pentru aceasta. Din clipa în care a apărut în lumina reflectoarelor, focoasa blondină este plăcut surprinsă, chiar la ordinul zilei, de tot felul de cadouri spectaculoase din partea bărbaților care o admiră.

Datorită formelor sale voluptoase, dar și atitudinii sexy și impunătoare, atunci când este cazul, Loredana Chivu a fost apreciată întotdeauna, chiar „venerată” de masculi. Aceștia sunt capabili să facă orice gest de proporții pentru sexoasa blondină. În ultima perioadă, Loredana Chivu este curtată de un bărbat misterior care i-a trimis flori și alte cadouri.

Loredana, spune-le tuturor unde l-ai găsit! Ce cadouri de lux a mai primit blondina, de la bărbatul misterios din viața ei
Instagram

Loredana Chivu a înnebunit bărbații

Într-un story postat recent pe Instagram, Loredana Chivu le arată urmăritorilor surpriza care i-a fost făcută…un buchet imens de trandafiri portocalii. Încântată și entuziasmată de o așa surpriză, Loredana  Chivu a filmat într-o clipă buchetul de trandafiri pentru a le arăta și fanilor și de a-i ține pe aceștia la curent cu tot ceea ce se întâmplă în viața ei.

Cu fiecare apariție, Loredana Chivu susține, cu tărie, că nu are o relație. Pretinde că este o  femeie singură și disponibilă. Cu toate acestea, blonda sexy se laudă pe rețelele de socializare cu tot felul de cadouri la care, cu siguranță, multe femei visează.

Deși nu are un partener de viață declarat oficial, se pare că în viața blondinei există un pretendent cu o situație financiară foarte bună care îi aduce zâmbetul pe buze. Cu un asemenea cadou primit, fosta asistentă TV nu putea să nu se laude pe Instagram. Cu siguranță, multe femei sunt geloase pe ea.

Ca de fiecare dată, Loredana Chivu este misterioasă. Aceasta nu a menționat în conținutul story-ului și persoana care i-a oferit buchetul de trandafiri portocalii. Aceasta a lăsat loc interpretărilor și frământărilor curioșilor.