Loredana Groza și Nick Casciaro se înțeleg de minune și după ce s-a încheiat „X Factor”. Cei doi au rezonat foarte bine, iar vocile lor s-au armonizat perfect, astfel că au bifat deja primele evenimente împreună. Loredana și Nick au petrecut zilele astea la munte, acolo unde au susținut un concert de zile mari.

Loredana Groza a fost marea învingătoare din tabăra juraților de la „X Factor”. Aceasta a ajuns în finală cu italianul Nick Casciaro care a și câștigat marele premiu. Nick a ajuns la inimile celor de acasă care l-au votat și l-au susținut pe tot parcursul competiției. Cei care i-au fost alături au vrut să-l vadă în carne și oase, așa că italianul a mers să cânte la noi, la munte.

Loredana Groza vrea să plece în Italia

Nick Casciaro nu a mers singur, ci a fost însoțit de Loredana Groza. Mentora lui de la „X Factor” s-a asigurat că îi prezintă toate peisajele frumoase de la noi. Înainte de a urca pe scenă și de a susține un spectacol uimitor, cei doi au mers pe pârtie și s-au plimbat cu telecabina.

Loredana Groza, vacanță la munte cu Nick Casciaro, câștigătorul „X Factor”. Artista are de gând să plece în Italia
Instagram

Loredana Groza nu se va opri aici din proiectele pe care le are cu Nick. Artista vrea să meargă în Italia și să înregistreze mai multe piese alături de câștigătorul ei. Jurata de la „X Factor” a recunoscut că Nick are mare priză la public, iar românii s-au conectat extraordinar de bine cu el. Tocmai de aceea, Loredana nu are de gând să-l lase pe Nick Casciaro să plece prea curând, mai ales că are susținerea publicului.

„Am avut primul concert după „X Factor”. A fost minunat! Ne-am conectat cu publicul. Vă mulțumim pentru toată susținerea. Nick este extrem de fericit. Nu știe cum să răspundă la toate mesajele. În curând vom merge în Italia pentru a înregistra ceva. În ianuarie pregătim lucruri noi.”, a declarat Loredana Groza pentru Antena 3.