Nick Casciaro este cel care a făcut pe Loredana câștigătoarea de la masa juraților „X Factor”.

Anul acesta, Loredana Groza a intuit foarte bine în audiții. Încă de când l-a văzut pentru prima dată pe Nick Casciaro, jurata „X Factor” a presimțit că italianul va fi cel care va pleca cu marele premiu acasă. Acum, după ce a adus victoria în echipa ei, Loredana are planuri cu Nick și vrea să continue colaborarea cu el.

Loredana Groza și Nick Casciaro s-au completat de minune, atât ca artiști, cât și ca personalități. Pe scenă, vocile lor se îmbină armonios, iar fanii au observat acest lucru. Aceasta a fost și unul dintre motivele pentru care Nick a fost solicitat, de Crăciun, să cânte în Poiana Brașov. Concurentul „X Factor” nu a mers singur, ci a fost însoțit de Loredana.

Loredana Groza are de gând să meargă în Italia pentru a compune muzică alături de Nick

Loredana Groza a promis că va avea grijă ca Nick să se bucure de tot succesul pe care îl merită, mai ales că românii au rezonat foarte bine cu el. Cei doi petrec destul de mult timp împreună, iar ipostazele în care s-au afișat în ultima perioadă au ridicat multe semne de întrebare. Pentru a lămuri odată pentru totdeauna acest subiect, Loredana Groza și Nick Casciaro au vorbit, pentru prima dată despre relația lor.

„Așa a fost să fie, nu s-a întâmplat nimic cu vreo intenție inițială. Îți dai seama cum m-am simțit când am văzut că e singur pe lume, de Crăciun. (…) Lumea vrea povești de dragoste. Când ești pe scenă, ești un personaj. Nu înseamnă că asta se întâmplă și în viața reală. Contează foarte mult chimia dintre cele două personaje, masculin și feminin”. a declarat Loredana Groza, în exclusivitate pentru a1.ro.

„E mama mea. Mi-a făcut Crăciunul mult mai frumos. Suntem prieteni, pe bune. Ne iubim reciproc, suntem ca o familie. Deci, toți oamenii care tastează lucrurile prostește pe Instagram și pe Facebook, mă fac doar să râd. Râdem mult pe acest subiect, pentru că face parte din industrie, deci e OK.”, a completat Nick Casciaro pentru aceeași sursă.

Distribuie

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.