Loredana Groza și planul ei amoros au fost mereu un subiect de interes.

Artista este destul de discretă când vine vorba de detalii legate de viața ei personală. De fiecare dată când a fost întrebată despre mariajul cu Andrei Boncea, diva a evitat cu grație subiectul. Însă, de data asta, se pare că lucrurile sunt mai mult decât evidente.

Nu mai este niciun secret faptul că Loredana Groza adoră să se joace cu răbdarea fanilor. Ani la rând, cei din comunitatea ei s-au întrebat care mai este statutul divei, având în vedere că nu prea au mai văzut-o alături de soțul ei. Artista și Andrei Boncea au fost mereu rezervați cu aparițiile în public doar că, acum, se ridică prea multe semne de întrebare.

În ultima vreme, Loredana Groza este văzută mai mereu singură sau în compania fiicei sale. Artista nu este nicăieri surprinsă alături de soțul ei și pare că a descoperit că se poate distra și de una singură. Însă, ceea ce a atras atenția tuturor este un alt aspect.

Loredana Groza și Andrei Boncea nu mai formează un cuplu. Asta este dovada care îi dă de gol!
social media

Loredana Groza se simte foarte bine singură

În cele mai recente apariții ale sale, Loredana a fost văzută fără verighetă pe deget. Artista și soțul ei au decis că lucrurile în comun nu mai funcționează, așa că au ales o variantă convenabilă pentru amândoi. Despărțirea a fost inevitabilă, dar se pare că niciunul dintre ei nu suferă foarte mult. Sau, cel puțin, nu lasă să se vadă asta.

Loredana Groaza afișează, în continuare o atitudine pozitivă și emană energie bună. Pe lângă zecile de concerte și pasiunea pentru muzică, diva și-a descoperit și pasiunea pentru călătorit. Acum, mai mult ca niciodată, preferă să plece în mici escapade alături de fiica ei, Elena.

Recent, cele două au fost în India. Acea vacanță a fost mai mult o perioadă de redescoperire a sinele și de conectare cu spiritualitatea.