Continuă să-și arate trupul cât mai dezgolit chiar dacă nu mai este la prima tinerețe! În ținute care mai de care mai provocatoare, Loredana Groza se răsfață din plin cu mult soare și voie bună în râvnitul Tulum.

Loredana Groza se menține extrem de bine la vârsta de 50 de ani și n-am spune că ar avea mai mult de 25 de ani! Pare a fi o tânără care nu ratează nicio ocazie să iasă din tipar și să se distreze cât de noaptea de lungă. Spunem noaptea pentru că diva noastră își rezervă ziua pentru a se alinta cu razele soarelul puternic care apare în fiecare zi în Mexic.

Într-un body extrem de sexy, jurata de la X Factor s-a fotografiat într-o poziția greu de trecut cu vederea. Fotografiile stau dovadă în acest sens, iar fanii nu au putut să nu observe cât de bine arată cântăreața și ce picioare tonifiate are.

Loredana Groza, cea mai fierbinte ipostază

Fani Loredanei Groza deja s-au obișnuit cu ținute care mai de care mai sexy, însă ultima fotografie pe care diva a postat-o a întrecut imaginația oricărui bărbat. Un body minuscul și o pereche de cizme, aceasta este combinația fatală pe care Lori a ales-o și cu care a dat gata orice fan.

În ciuda faptului că nu stă locului niciun pic și petrece cât e noaptea de lungă, pare că Loredana Groza se simte în elementul ei și nu dă semne că ar fi obosită. Ringul de dans este locul ei preferat în care se poate dezlănțui, căci mai rar ți-e dat să vezi mișcări ca ale divei noastre.

Loredana Groza și-a etalat posteriorul în văzul tuturor! Fanii au rămas muți de uimire / FOTO

Loredana Groza și-a etalat posteriorul în văzul tuturor! Fanii au rămas muți de uimire / FOTO

Și nu, de această dată nu a petrecut de una singură, căci în peisaj a apărut nimeni alta decât Delia. Cele două s-au întâlnit și au încins atmosfera așa cum știu ele cel mai bine. După o noapte incendiară petrecută în mijlocul petrecerii, a doua zi dimineața, Lori ne-a încântat privirile cu cea mai apetisantă fotografie.