Loredana Groza este un simbol al muzicii românești, dar și al frumuseții fără bătrânețe și al feminității. Chiar dacă are vârsta de 50 de ani, vedeta are un corp de milioane și un tonus pe care multe tinere din ziua de astăzi și l-ar dori cu ardoare. Nu mai este niciun secret că artista noastră devine din ce în ce mai sexy odată cu trecerea timpului. Fotografiile pe care le postează în mediul online vorbesc de la sine.

Loredana Groza face ravagii oriunde ar merge și nu doar cu vocea ei, ci și cu felul în care arată. Se prezintă ca o puștoaică de 20 de ani, căci, pe bună dreptate, avem toate motivele din lume să spunem acest lucru. Chiar dacă nu mai este la prima tinerețe, vedeta nu ezită să-și arate formele voluptoase pe rețelele de socializare.

De data aceasta, Loredana Groza și-a etalat posteriorul bombat, bine lucrat în sala de fitness, în timp ce i se făcea masaj. A fost, fără nicio urmă de îndoială, o priveliște de vis pentru bărbații care o admiră. Doar în lenjerie intimă, faimoasa artistă a încins spiritele pe rețelele de socializare. Imaginile de mai jos vorbesc de la sine sau, mai bine spus, fac cât o mie de cuvinte!

Loredana Groza, show pe internet cu posteriorul la vedere în timpul masajului! FOTO

Loredana Groza, show pe internet cu posteriorul la vedere în timpul masajului! FOTO

Loredana Groza, imagini fierbinți pe internet

Mai relaxată ca niciodată, Lori a lăsat la vedere ce doar soțul vede acasă, în așternuturi, semn că nu există loc de inhibiții sau rușine când arăți atât de bine, nu-i așa?! În plus, nu este prima oară când vedeta apare dezbrăcată sau goală pe rețelele de socializare. În vară, Loredana și-a lăsat la vedere silicoanele. A reușit cu succes să bage toți bărbații în boală.

Mai mult ca sigur, și de această dată reacțiile celor din mediul online au fost pe măsură, poate chiar peste așteptări, căci, la cât de bine arată Loredana, greu să-ți muți privirea!