Loredana Groza arată din ce în ce mai bine, iar fanii tind să creadă că a descoperit Fântâna Tinereții.

Loredana Groza este o concurență serioasă pentru multe adolescente. Diva are o siluetă perfectă, iar cei care o invidiază trebuie să știe un aspect important. Artista face sacrificii serioase pentru a avea corpul de vis.

Loredana Groza a crescut pe scenă în fața milioanelor de admiratori. Deși au trecut ani buni de la debutul ei profesional, Lori pare că sfidează legile naturii. Jurata de la „X Factor” trăiește procesul în sens invers. În loc să îmbătrânească, aceasta este din ce în ce mai tânără.

Imaginile pe care Loredana le postează în online aprind imaginația multora. Dive primește mereu complimente legate de felul în care arată, iar asta nu poate decât să o măgulească. Ceea ce ar trebui să știe fanii artistei este faptul că aceasta este foarte disciplinată, din toate punctele de vedere.

Rezultatea admirabile de acum nu au apărut de pe o zi pe alta. În spatele trupului de zeiță stau zeci de ani de alimentație corectă și de sport. Loredana Groza nu a fost niciodată adepta exceselor culinare. În prezent, diva este recunoscătoare că a putut să stea departe de tentațiile culinare și bombele calorice.

Loredana Groza, secretul unei siluete de invidiat. La ce alimente a renunțat diva pentru a se menține în formă
Facebook

Loredana face sport și când este plecată de acasă

De mai bine de doi ani, artista a început să abordeze cu totul și cu totul un alt stil. Jurata de la „X Factor” a fost mereu cunoscută ca fiind „Madonna de România”. Acum, mai mult ca niciodată, demonstrează că își merită din plin acest apelativ.

De când a început să arate perfect, Loredana nu se mai ascunde în spatele hainelor multe. Diva a abordat și un alt stil muzical care se potrivește de minune cu etapa prin care trece. Ținutele îndrăznețe vin ca turnate pe corpul divei și este conștientă de asta.

Pentru ca în prezent să fie asaltată de complimente, Loredana a trebuit să facă anumite sacrificii, mai ales de ordin culinar.

„Din păcate, am renunțat și la înghețată de peste 20 de ani. La pizze, la paste, la pâine, chiar dacă pâinea este mâncarea mea favorită. În altă viață, îmi doresc să am un metabolism care să-mi permită să mănânc doar pâine”, a declarat Loredana Groza.

 

@video.clipuri1 #loredanagroza #interviu #fy #foryou #2022 #videoclipuri1 #bucuresti ♬ original sound – videoclipuri1

Distribuie

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.