Loredana Groza este la a doua tinerețe și parcă trăiește mult mai bine și mult mai intens decât la prima! Aparițiile ei din ultima vreme sunt de-a dreptul de senzație, iar fanii acesteia deja s-au obișnuit cu ”noua” Loredana Groza, mult mai apetisantă, mult mai îndrăzneață și mult mai provocatoare acum.

Aflată de puțin timp într-o vacanță de lux din Tulum, Mexic, diva se unduiește cum știe ea cel mai bine alături de un tânăr care pare că se simte extrem de bine în prezența artistei. Sentimentul pare să fie reciproc, pentru că Loredana parcă vibrează de fericire. Chiar dacă nu a ajuns acolo de mult timp, diva a acaparat din prima secundă toată atenția. Într-o rochie neagră care îi scoate în evidență siluetă de invidiat, Loredana profită de orice moment petrecută în stațiunea de vis din Mexic.

Numeroasele imagini pe care Loredana Groza le împărtășește cu fanii ei vorbesc de la sine. Cântăreața parcă se ”dezlănțuie” pe ringul de dans și se distrează de minune. În timpul unei petreceri în incinta unui restaurant, jurata de la X Factor a dat frâu liber sentimentelor și … mișcărilor de dans. Încărcată numai cu energie pozitivă, Lori chiar s-a urcat pe masă la un moment dat, devenind cu rapiditate sufletul petrecerii, așa cum obișnuiește să facă și în România, de altfel.

Loredana Groza, dans senzual alături de un tânăr

Loredana Groza se menține destul de bine la 50 de ani și pare că pofta de viață îi crește pe măsură ce înaintează în vârstă! Nu ne credeți? O dovadă în acest sens stă chiar dansul senzual, dar destul de energic, al Loredanei alături de tânărul din imagini. Cu siguranță bărbatul nu se aștepta la una ca asta!

Loredana Groza, mișcări provocatoare alături de un bărbat mult mai tânăr! Artista nu se lasă deloc / FOTOLoredana Groza, mișcări provocatoare alături de un bărbat mult mai tânăr! Artista nu se lasă deloc / FOTO

Bineînțeles, din peisaj nu putea lipsi decolteul răvășitor al Loredanei cu care ne-a și obișnuit, de altfel. Rochia vaporoasă, neagră, i-a lăsat la vedere piciorele bine lucrate și tonifiate care se mișcau mai ceva ca ale puștoaicelor de 20 de ani.