Zilele trecute, Loredana Groza a plecat împreună cu Nick Casciaro în Italia, în scop profesional. Deși la început s-a zvonit că plecarea lor ar fi din alte motive, cei doi au lămurit situația. Însă, pe lângă admirația fanilor când îi văd pe cei doi împreună, aceștia primesc și valuri de hate. 

Loredana a fost luată la rost pe rețelele de socializare, atunci când a publicat fotografii cu Nick de la aterizarea în Italia.

Ce i-au spus fanii Loredanei

Fanii sunt extrem de entuziasmați că Loredana și câștigătorul „X Factor” petrec foarte mult timp împreună. De asemenea, aceștia au primit mii de aprecieri și urări de bine atunci când cei doi s-au pozat împreună în aeroport înainte de călătorie. Admiratorii acestora nu s-au abținut să le spună vedetelor cât de bine le stă împreună sau să îi întrebe dacă nu deja formează un cuplu.

Însă, pe de altă parte, focoasa blondină a primit și câteva valuri de hate la fotografia publicată alături de Nick Casciaro. Internauții au luat-o la rost pe artistă adresându-se jignitor acesteia. Iată câteva dintre comentarii: „Băi fratilor, eu cred că ăsta nu se mai însoară!”/ „Îi papă bănuții, apoi bye Italia!/ „Foarte frumoasă ești cu limba scoasă!”/ „Pare că ești excitată…” , au fost câteva dintre comentariile internauților la adresa Loredanei Groza.

Loredana Groza, luată la rost după ce a plecat în Italia alături de Nick Casciaro: „Ăsta cred că nu se mai însoară”. FOTO
social media

Nick și Loredana au mărturisit că sunt doar prieteni

Apropierea dintre cei doi i-a pus pe gânduri pe fani, care au început să suspecteze că cei doi ar putea fi împreună. Nick a negat însă zvonurile, spunând că se amuză alături de Loredana când văd părerile fanilor despre relația lor.

„Mama mea! Suntem prieteni pe bune. Ne iubim reciproc, suntem ca o familie. Deci toți oamenii care tastează lucruri prostești pe Instagram și Facebook doar mă fac să râd mult. Râdem mult pe acest subiect, pentru că e tot parte din industrie, deci OK.” a spus tânărul după ce s-a zvonit că el și Loredana ar forma un cuplu.