Loredana nu este tot timpul lăudată sau apreciată pentru ipostazele în care apare public. Cântăreața stârnește mereu controverse în rândul urmăritorilor săi și cu modificările vizibile ale feței. Însă de data aceasta, vedeta a fost luată la mișto pentru descrierea ultimei poze de pe Instagram.

Iată ce comentariu i-a scris femeia, Loredanei Groza.

Loredana Groza, vânată pentru orice greșeală

Loredana Groza are 50 de ani, însă cu ajutorul esteticienilor pare cu vreo 20 de ani mai tânără. Dovada o fac toate fotografiile pe care aceasta le posteaza pe conturile sale. În ultima perioadă, Loredana a făcut furori în rândul fanilor, însă sunt mulți și cei care o critică.

De curând, vedeta a postat o fotografie în care îi apare jumătate de chip, iar în cealaltă jumătate este irisul ei de un albastru amețitor. Fotografia este realizată de un profesionist, însă de această dată descrierea a fost problema. Încercând să găsească un text mai deosebit, Loredana a fost luată la mișto pentru ce a scris.

„Lacrimi albe pe retina.,.”❄️👁💦🌊💎🤍💙”, a fost textul pe care l-a atribuit pozei.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de LOREDANA (@loredanagroza)

O fană pusă pe vânat greșeli a taxat-o dur și chiar a reușit să primească o reacție din partea Loredanei.

„Cum naiba e posibilă lacrima pe retină?”, a comentat internauta.

„E o metafora, relax:)”, i-a exlicat puțin indignată vedeta.

Loredana Groza a devenit o altă persoană

Deși nu recunoaște faptul că a trecut pragul medicilor esteticieni, Loredana Groza continuă să fie criticată dur de către cei din mediul online. Sunt mulți cei care nu o cred pe divă că la cei 50 de ani poate arăta așa. Unde mai pui faptul că în tinerețe, Loredana Groza nu avea deloc aceleași trăsături.

Aceasta avea o mulțime de imperfecțiuni, precum dantura și nasul. Oamenii nu înțeleg motivele pentru care vedeta ascunde aceste lucruri, întrucât toate schimbările sale fizice sunt vizibile. Ba mai mult, există încă poze din tinerețe care demonstrează faptul că pe vremea aceea, Loredana Groza nu arăta la fel de bine.