Loredana Groza a prins gustul vacanțelor exotice, astfel că acum se află deja într-o a doua astfel de vacanață, la mare depărtare de București și de temperaturile scăzute de la noi din țară. Acum se distrează pe cinste în Maldive, arătându-le fanilor ei din mediul online cum își petrece timpul sub cerul senin.

Loredana Groza atrage atenția de fiecare dată cu formele sale super apetisante. Vedeta a demonstrat că poate sta și în cap și că are un corp foarte flexibil chiar dacă acum se află la a doua tinerețe. Oferă fanilor săi niște imagini de vis, iar msaculii nu pot decât să se bucure la maximum de ceea ce le oferă diva.

De această dată, Loredana Groza a trecut la un cu totul alt nivel. Dacă până acum ne-a îmcântat privirile cu fel și fel de ipostaze în costum de baie, de data aceasta blondina a renunțat la îmbrăcăminte de tot. Cântăreața a renunțat complet la inhibiții și la …haine.

Aflată într-o cadă plină cu apă și spumă, Lori ne arată cum se relaxează, fără nicio grijă, în exoticul Maldive. Formele sale au putut fi admirate în toată splendoarea lor, căci cântăreața a avut grijă să le ofere admiratorilor săi o imagine de vis. Și nu, nu este vorba despre peisajele de pe plajă, ci chiar de bustul generos și picioarele foarte bine tonifiate ale vedetei.

Loredana Groza a ridicat temperatura în termometre

Vă gândeați că Loredana Groza a arătat destul și că de acum are de gând să se cumințească? Nici vorbă de așa ceva! Cântăreața este din ce în ce mai îndrăzneață și lasă să se vadă din ce în ce mai mult pe zi ce trece spre deliciul tuturor fanilor săi de pe rețelele de socializare.

 

Loredana Groza ”lovește” din nou! Vedeta s-a fotografiat în cadă fără haine

Aflată într-o cadă, cu un peisaj de vis în față, Loredana Groza se răsfață acoperită fiind de spuma fină care i-a ascuns doar o parte din corpul apetisant. Reacțiile fanilor au fost pe măsură.

„Sexy mamasita ❤️❤️❤️ / Wow 🔥 / Vis frumos! ❤️ / Esti superba❤️😍 / Frumoasa poza❤️”, i-au transmis fanii de pe Instagram artistei.