Loredana Groza este una dintre cele mai controversate vedete la ora actuală. Acum este o adevărtă bombă sexy și îmbracă cele mai provocatoare ținute ori de câte ori are ocazia, însă puțini sunt ci care își aduc aminte de cum arăta vedeta înmomentul în care era doar o puștoaică. Pe acea vreme nu avea nicio operație estetică și se putea mândri cu o frumusețe naturală.

Loredana Groza este plină de energie pozitivă și bună dispoziție în orice clipă. Nu poate să nu atragă toate privirile de fiecare dată, ia rtoată atenția parcă este ațintită numai asupra ei atunci când talentata artistă apare în peisaj. Are o mulțime de fani în toată țara, iar piesele ei sunt foarte iubite de foarte mulți români. Încă de când avea o vârstă fragedă, Loredana Groza a fost iubită și apreciată de o mulțime de fani. De-a lungul timpului, odată cu înaintarea în vârstă, cântăreața a apelat la mai multe intervenții estetice. Chiar dacă nu a menționat în mod expres acest lucru și nu și-a asumat până acum nicio operație estetice, Loredana Groza mențonează că nu este deloc împotriva unor astfel de proceduri atunci când este necesar.

Loredana Groza, cum arăta în tinerețe complet naturală

Loredana Groza a încercat mai multe tunsori și culori de păr de-a lungul timpului. Imaginile cu ea de pe vremea adolescenței sunt dovada vie în acest sens. Putem observa în imaginile de mai jos că pe vremea aceea avea părul lung și șaten, însă ochii au rămas la fel de luminoși și frumoși, fiind cei care atrag atenția chiar și acum. Cât despre podoaba capilară, după cum se poate observa, Lori a încercat de-a lungul timpului mai multe culori de păr, însă cea care a făcut-o celebră este blondul.

Loredana Groza, imagini rare cu ea de dinainte de operațiile estetice! Imaginile au ieșit la iveală / FOTOLoredana Groza, imagini rare cu ea de dinainte de operațiile estetice! Imaginile au ieșit la iveală / FOTOLoredana Groza, imagini rare cu ea de dinainte de operațiile estetice! Imaginile au ieșit la iveală / FOTOLoredana Groza, imagini rare cu ea de dinainte de operațiile estetice! Imaginile au ieșit la iveală / FOTO

Și atunci, și acum, nu putem să nu-i remarcăm zâmbetul de-a dreptul molipsitor pe care îl afișează de fiecare dată. Pentru a arăta atât de bine, chiar și la vârsta pe care o are, Lordana Groza apelează la câteva trucuri și are foarte mare grijă la ceea ce mănâncă.

”Am inceput sa flirtez cu yoga de mai mult timp, dar acum o fac mai intens. Te ajuta sa scapi si de stres si va recomand si voua. Yoga in Romania a avut niste conotatii destul de negative, datorita unor povesti mai mult sau mai putin adevarata. Cred ca oricine ar trebui sa faca dimineata „salutul soarelui”. Fac si sport, pilates, alergare…imi place sa combin”, povestea Loredana Groza, în urmă cu ceva timp.