Află care este părerea Loredanei Groza cu privire la „relațiile de o noapte”.

Loredana Groza nu se ascunde! Artista recunoaște că a avut relații ce au durat nu mai mult de…o noapte. Mai mult de atât, vedeta a și argumentat motivul pentru care le consideră „cele mai bune”.

Ei bine, Loredana Groza este de părere că relațiile de o noapte sunt cele mai bune deoarece persoanele nu sunt datoare cu nimic unele față de celelalte.

Loredana Groza, mai sinceră ca niciodată

@diana.blogger

#foryoupage #foryou #bucuresti #dianablogger #chisinaumoldova #romania #vorbestemoldova

♬ sunet original – Tik Toker Diana

„Sunt cele mai bune pentru că nu ai nicio obligație.” a declarat cu sinceritate Loredana Groza

De-a lungul timpului, Loredana Groza a fost acuzată că ar fi apelat la intervenții estetice și nu ar recunoaște acest lucru. Întrebată dacă a trecut pragul cabinetului medicului estetician, artista neagă cu vehemență aceste speculații. Vedeta spune că nu a apelat la ajutorul bisturiului pentru că, în primul rând,  nu dispune de timpul necesar pentru asemenea lucruri.

În același timp, artista mărturisește că nu are nimic împotriva doamnelor care apelează la aceste „artificii” pentru a arăta mai bine. Cu toate aceste, cântăreața este de părere că se poate ajunge la un aspect fizic de invidiat și fără astfel de operații estetice.

„Nicio operație estetică. Nu am silicoane, nu am liftingur! Nici n-aș avea timp să fac asta, chiar dacă poate, cine știe, nu sunt împotriva lor și admir femeile care încearcă să arate bine indiferent de vârstă și au curajul să se transforme, dar cred că sunt în ziua de astăzi atâtea posibilități să arăți bine fără să faci lucruri radicale.” a declarat Loredana Groza la Antena Stars.

Loredana Groza, din lipsă de timp nu merge foarte des nici la cosmetică. Pentru a se menține în formă, artista face sport.

„Nu merg des la cosmetică! Nu-mi permit să pierd timp acolo. Nu pot face altceva legat de aspectul fizic decât să fac sport. Nu există operații care să te facă să ai pielea sănătoasă. Dacă nu știi să-ți întreții din interior atributele, poți face orice fel de intervenții, nu sunt de folos. Așa că nu aruncați cu banii pe geam fetelor, domnilor.” a declarat Loredana Groza, conform Playtech

Distribuie

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.