Loredana Groza i-a surprins pe toți din nou după ce a publicat o serie de imagini cu tânărul care a câștigat X Factor. Ieri a fost ziua de naștere a lui Nick Casciaro, așa că diva nu a ezitat nicio secundă și i-a făcut bărbatului o urare total neașteptată pe rețelele de socializare. Ce i-a transmis Loredana Groza cântărețului de ziua sa și câți ani a împlinit acesta?

Loredana Groza a sărit în sus de bucurie… la propriu, în momentul în care a fost anunțat marele câștigător al competiției X Factor. Artista i-a fost mentor lui Nick Casciaro și iată că succesul a fost de partea lor. De la finalizarea ediției și până în prezent, cei doi petrec din ce în ce mai mult timp împreună în diferite ipostaze. Aparițiile lor au sârnit o mulțime de reacții în mediul online.

Loredana Groza, urare neașteptată pentru câștigătorul X Factor

Nick Casciaro a împlinit ieri frumoasa vârstă de 32 de ani. Așa că Loredana Groza i-a fost aproape în această zi specială. Alături de mai multe imagini în care apar cei doi în diferite ipostaze incendiare, artista a scris și un mesaj pentru acesta.

Loredana Groza i-a exprimat sentimentele față de Nick Casciaro de ziua lui de naștere, spunând că îl iubește. Fanii nu s-au putut abține și au avut reacții diverse, care mai de care mai controversate.

„La mulți ani Nick! Tot ce este mai bun pentru tine! Te iubesc!”, este urarea pe care Loredana Groza a făcut-o publică chiar în mediul online.

Loredana Groza, declarație de dragoste pentru Nick Casciaro! Câștigătorul X Factor și-a sărbătorit ziua de naștere alături de artistă: „Te iubesc” / FOTO
social media

Loredana Groza și Nick Casciaro formează un cuplu?

Fanii nu au putut să nu observe faptul că Loredana Groza și Nick Casciaro au devenit extrem de apropiați în ultima vreme, motiv pentru care și-au pus multe semne de întrebare. Ipostazele în care cei doi sunt surprinși din ce în ce mai des ar putea exprima că sunt într-o relație, după cum spun fanii în mediul online.

Loredana Groza, declarație de dragoste pentru Nick Casciaro! Câștigătorul X Factor și-a sărbătorit ziua de naștere alături de artistă: „Te iubesc” / FOTO
social media

Dacă unii îi felicită, alții îi critică pentru felul în care se afișează în spațiul public.

„Ce bine vă stă! / Cei mai frumoși! / Un cuplu reușit!”, sunt doar câteva dintre comentariile care curg la postările celor doi.