Lore a ridicat din nou temperaturile bărbaților. Artista, în vârstă de 52 de ani arată demențial și a arătat asta prin câteva fotografii de pe plajă. Cu siguranță abia aștepți s-o vezi!

Loredana Groza se numără printre cele mai sexy apariții feminine din showbizul românesc. La cei 52 de ani ai săi, artista întrece multe puștoaice în frumusețe și forme apetisante. Știe exact ce trebuie să facă atunci când vrea să stârnească atenția publicului și să facă furori printre fanii săi. De aceea, Lore a noastră a pozat din nou extrem de sexy, pe plajă, în vacanță.

Multor bărbați le-a ridicat temperaturile, iar femeilor le-a stârnit invidia de-a lungul timpului. Cântăreața le-a prins „punctul sensibil” admiratorilor ei și de aceea știe foarte bine cum trebuie să reacționeze pentru a le pune acestora inimile pe jar.

Loredana Groza a rupt din nou gura târgului!

Aflată la plajă, Lore a îmbrăcat un costum super sexy care i-a pus formele apetisante în evidență. Format din două piese, negru simplu și mulat, acesta i-a scos la suprafață trupul bine sculptat, bustul generos și picioarele ferme. Cu o atitudine de divă, blondina s-a lăsat și de această dată admirată de internauți. Vedeta a publicat câteva fotografii incendiare pe instagramul său. Asta spre deliciul celor care abia așteaptă s-o vadă de fiecare dată în asemenea ipostaze.

Loredana Groza aruncă din nou mediul online, în aer! Cum s-a pozat artista pe plajă. FOTO incendiar
social media

Loredana Groza spune că nu are nicio operație estetică

De-a lungul timpului a fost acuzată că „s-a tunat” din cap până în picioare. Însă, de fiecare dată, vedeta a contrazis aceste speculații și a precizat că nu a apelat la nicio „artificie” de natură estetică. De cele mai multe ori, artista s-a trezit cu valuri de critici și jigniri în privința acestui lucru, însă a ignorat gurile răutăcioase și a continuat să-și arate mândria față de aspectul ei fizic.

„Nicio operație estetică. Nu am silicoane, nu am liftinguri, nici n-aș avea timp să fac asta, chiar dacă poate, cine știe, nu sunt împotriva lor și admir femeile care încearcă să arate bine indiferent de vârstă și au curajul să se transforme, dar cred că sunt în ziua de astăzi atâtea posibilități să arăți bine fără să faci lucruri radicale.”, a declarat Loredana Groza în urmă cu ceva timp.

Distribuie

Scopul ei este să profeseze în domeniul presei pentru a-și dezvolta abilitățile și pentru a pune în practică tot ce a învățat în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Curiozitatea, pasiunea de a scrie, dorința de a fi de folos, curajul, dispoziția de a fi conectată mereu la actualitate au determinat-o să își aleagă acest drum. Iși dorește să se promoveze, să se reinventeze și să se adapteze la schimbările presei.