Loredana Groza parcă devine din ce în ce mai sexy. Vârsta înaintată pe care o are nu o împiedică să emane senzualitate prin toți porii. Vedeta face ravagii oriunde ar merge chiar dacă nu mai este la prima tinerețe. Chiar dacă stilul pe care îl abordează de ceva timp nu este e placul tuturor fanilor ei, acest lucru nu o împiedică să se manifeste fix așa cum ea își dorește. De data aceasta, Lori ne-a surprins din nou cu o altă apariție fierbinte.

Loredana Groza face ce face și ne șochează din nou cu ținutele sale super sexy. Face tot ce îi stă în putință pentru a arăta din ce în ce mai bine, iar acest lucru pare că îi reușește din plin. În ciuda faptului că gurile rele sunt de părere că a trecut de prea multe ori pragul medicului estetician și că a trecut prin adevărate transformări, artista nu pleacă urechea la critici și face tot ceea ce știe ea cel mai bine.

Loredana Groza, apariție fierbinte direct în club

Se pare că și Loredana Groza se numără printre cei care se bucură din plin de relaxarea măsurilor impuse de autorități din cauza pandemiei de coronavirus. Într-o ținută extrem de sexy, Lori și-a făcut apariția în cel mai spectaculos mod într-un club de fițe din capitală.

Imaginile din mediul online vorbesc de la sine. De această dată o putem vedea pe Loredana Groza într-o bluză cu un decolteu care parcă nu se mai termină. Fanii au avut din nou ocazia să o admire pe divă în toată splendoarea ei, iar sânii senzuali parcă îi ieșeau din decolteul adânc. Machiată senzual, diva a făcut ravagii cu imaginile postate, iar fanii care o admiră i-au oferit numai comentarii de laudă pentru felul în care arată chiar și la o vârstă mai înaintată.