Chiar dacă nu se mai află la prima tinerețe, Loredana Groza continuă să ofere imagini de senzație tuturor. Fanii deja s-au obișnuit cu diva în posturi din ce în ce mai obraznice. Dacă unii dintre ei o admiră și o felicită pentru felul în care arată la 50 de ani, alții o condamnă și o critică, spunând că este total indecentă.

Gurile rele nu o ating deloc pe frumoasa noastră artistă, așa că ea face tot ceea ce-i place. Cea mai recentă fotografie a sa în care are un decolteu amețitor a stârnit multe controverse. Chiar și așa, Loredana Groza le dă replica atunci când se așteaptă mai puțin. Nu puține au fost dățile în care diva le-a dat pete nas celor care au avut de comentat de rău la adresa ei.

Loredana Groza, o altă seară, un alt decolteu amețitor

Loredana Groza este o împătimită a hainelor care ies din tipar, strălucitoare și foarte provocatoare. De data aceasta, Lori a optat pentru o rochie lungă…nu vă speriați, pentru că situația este echilibrată de decolteul foarte adânc al divei.

În altă ordine de dei, Loredana Groza a fost pusă în situația de a lua o decizie destul de dificilă în privința concurenților de la X factor. A fost necesar ca diva să nominalizeze un singur concurent din echipa sa pentru a merge mai departe. Acest lucru s-a întâmplat și în cazul celorlalți jurați. Fanii au așteptat cu sufletul la gură deciziile pe care juriul le-au luat.

”Sunt onorată că fac parte din acest început al X Factor și abia aștept să descopăr concurenții, talente, să fac o echipă tare și să ținem cu sufletul la gură telespectatorii, pentru că va fi un sezon senzațional. Eu cred că voi fi voi fi ca o mamă bună, ca o soție exigentă, ca o prietenă corectă și empatică, voi fi câte puțin din fiecare.
Și dacă va fi necesar să fiu puțin dură o voi face, dar nu îmi stă în fire să fiu crudă. Nu e ușor să fii refuzat, dar uneori, un la timpul potrivit face mai mult decât un , pentru că te ajută să găsești resursele pentru a continua”, a declarat vedeta la începutul competiției.

Loredana Groza, apariție de infarct! Artista nu s-a zgârcit la decolteu / FOTO

Loredana Groza are foarte multă grijă de corpul ei

Loredana Groza nu uită niciodată de sală. Sportul este foarte important pentru divă pentru a se menține într-o formă de invidiat chiar și la 50 de ani. Pe lângă acest lucru, Lori a apelat și la multe opreații estetice care au întinerit-o cu mulți ani. Acum putem spune că vârsta pe care i-am da-o nu are nicio legătură cu vârsta care scrie în buletin.