Loredana Groza sau „regina muzicii ușoare” așa cum a fost deseori numită a rămas de-a lungul anilor în preferințele românilor prin prisma palmaresului ei profesional. Chiar dacă poate fi considerată una dintre cele mai longevive cântărețe de la noi, prezente în continuare pe piața muzicală, Lori s-a adaptat vremurilor actuale atât din punct re vedere artistic cât și fizic. Vedeta se bucură de notorietate mai ales în această perioadă în care a scos pe piață alături de maneliști celebri două piese de petrecere cu care a dat lovitura. Dacă pe de o parte este extrem de apreciată, mulți dintre urmăritorii Loredanei o critică acid pentru transformarea imaginii ei din ultima vreme.

Susține că nu a apelat la estetician

Este acuzată în mod constant că ” s-a tunat” și chiar este deseori comparată cu Loredana Chivu la capitolul imagine. Mulți dintre fanii ei susțin că Lori nu își acceptă vârsta și apelează la „artificii de frumusețe” exagerate. Pe internet, artista s-a trezit de mai multe ori cu un val de comentarii și mesaje răutăcioase la adresa ei legate de acest aspect. Se pare însă că jurata X Factor nu vrea să țină cont deloc de aceste atacuri și își vede mai departe de cariera și alegeri în materie de aspect fizic. Cu toate acestea, Loredana a decis totuși să explice tuturor cum a reușit să aibă o imagine impecabilă. Cântăreața susține că nu ar fi trecut de fapt prin cabinetul esteticianului.

”Nicio operație estetică. Nu am silicoane, nu am liftinguri, nici n-aș avea timp să fac asta, chiar dacă poate, cine știe, nu sunt împotriva lor și admir femeile care încearcă să arate bine indiferent de vârstă și au curajul să se transforme, dar cred că sunt în ziua de astăzi atâtea posibilități să arăți bine fără să faci lucruri radicale”, a dezvăluit Loredana.

Pusă la zid pentru colaborările muzicale pe care le-a ales

Aspectul fizic nu este principalul element pentru care Lori a avut parte de atacuri din partea unora dintre urmăritori, ci și cel profesional. Vedeta a lansat recent alături de artiști celebri ai muzicii de petrecere precum Costi Ioniță, Vali Vijelie, Culiță Sterp, Adi de la Vâlcea și alții, două melodii. După ce piesele au ajuns în trening pe Youtube, Loredana a fost acuzată că a acceptat să cânte manele de dragul câștigului financiar. Artista le-a închis gura tuturor precizând că cele două melodii nu fac parte din genul muzical de petrecere ci aparțin unui nou stil.