Loredana Groza a ajuns la vârsta la care nu îi mai pasă de prejudecăți.

Loredana Groza își merită din plin statutul de „divă”. Artista face furori atunci când urcă pe scenă și are în spate zeci de ani de carieră. Vedeta a fost mereu supranumită „Madonna de România”, iar acum, mai mult ca niciodată, se și explică de ce.

Loredana Groza a fost mereu în centru atenției. Artistei i-a plăcut să își trăiască viața după bunul plac și nu prea i-a păsat de ce cred alții despre ea. Ca orice persoană publică, aceasta a avut parte și de fani, dar și de cârcotași. Gurile rele au așteptat mereu ca vedeta să gafeze pentru a o putea trage la răspundere.

De-a lungul carierei, Loredana Groza a făcut mereu doar ce i-a plăcut. Artista nu a făcut niciun compromis și și-a construit imaginea exact așa cum a dorit. În prezent, jurata de la „X Factor” este o legendă și un exemplu pentru multe generații care vor urma de acum încolo.

Loredana Groza a recunoscut! Artista a avut aventuri de-o noapte. VIDEO
Facebook

Loredana Groza a „jucat” după propriile reguli

Chiar dacă a fost mereu o fire expansivă, Loredana Groza a încercat să își țină cât mai departe viața privată. Divei nu i-a plăcut că lumea să intre cu pantofii în intimitatea ei și se pare că a reușit să-i protejeze pe cei dragi. În ceea ce privește propria persoană, Loredana a fost mereu transparentă, mai ales de când este activă pe social media.

Jurata „X Factor” posteaza frecvent frânturi din viața ei de zi cu zi, spre deliciul fanilor. Diva nu s-a cramponat niciodată de vârsta ei și a făcut mereu tot ce i-a plăcut. Loredana este printre puține artiste care și-au modelat viața după bunul plac și au trăit totul la intensitate maximă.

În urmă cu ceva timp, fără să se ascundă după deget, Loredana a recunoscut că a bifat mai multe aventuri de-o noapte. Înainte ca cineva să o critice, artista și-a expus motivele pentru care a recurs la asta și totul are sens.

„Sunt cele mai bune pentru că nu ai niciun fel de obligații.”

@diana.blogger #foryoupage #foryou #bucuresti #dianablogger #chisinaumoldova #romania #vorbestemoldova ♬ sunet original – Tik Toker Diana

Distribuie

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.