Fără doar și poate, Loredana Groza este una dintre cele mai sexy prezențe de pe scena mondenă de la noi. Vedeta arată din ce în ce mai bine pe zi ce trece, iar imaginile pe care le postează vorbesc de la sine. Deși mulți o acuză că a abuzat de intervențiile estitice și de programele de editat, Loredana știe că a fost și este o femeie dorită și apreciată de mulți bărbați.

Loredana Groza este mai în formă ca niciodată. Pentru jurata de la „X Factor”, timpul pare că se scurge în sens invers. Lori emană fericire și încredere în sine prin toți porii și așa a fost mereu. Comparată de multe ori cu Madonna, Loredana a demonstrat că îi place să își depășească orice limită.

Loredana Groza a fost detronată de Andreea Antonescu

La începutul anilor 2000, Loredana Groza făcea ceva ce alte femei nici nu îndrăzneau să viseze. Artista poza pentru Playboy, iar la vremea aceea, ședințele foto nud erau un subiect destul de controversat. Conștientă de puterea imaginii ei, Lori nu s-a lăsat convinsă cu una, cu două, ci a negociat destul de bine contractul. Cel care a dat-o de gol cu privire la suma primită a fost Dan Capatos.

Loredana Groza a primit o avere pentru a poza în Playboy. „Nu știu dacă aș mai face-o din nou”
Instagram

Prezentatorul de la „Xtra Night Show” a recunoscut că Loredana Groza a fost una dintre cele mai bine plătite vedete de la vremea aceea. Jurata de la „X Factor” nu a condus prea mult timp topul, căci imediat a venit Andreea Antonescu care a cerut 50.000 de euro.

„Plaja era de la 1.000 la 30.000 în funcție de notorietate. Eu am fost la Playboy între anii 2000 și 2004. (…) Cel mai mult luase Loredana, până atunci, 13.000.”, a spus Dan Capatos despre banii primiți de Loredana Groza.

Loredana Groza nu a regretat nicio secundă alegerea făcută, mai ales că atunci de abia devenit mamă de câteva luni.

Nu regret. Nu știu dacă aș mai face-o din nou, deocamdată am alta treabă de făcut. Am mai primit propuneri de genul ăsta, indecente, dar cred că momentul ăla a fost important pentru mine, ca femeie. De ce zic asta?

Ținând cont că încă mai există prejudecăți în lume și în Romania, a fost un fel de manifest al meu pentru toți cei care gândesc retrograd și pentru femeile care aveau nevoie de o confirmare. Viața abia începe la 30 de ani.” spunea Loredana acum ceva timp.