De ceva vreme, Loredana Groza este plină de surprize. Diva nu vrea să țină cont de vârsta pe care o are, așa că se comportă și se aranjează precum o puștoaică de 20 de ani. Dacă unii dintre fani o felicită și o susțin pe artistă pentru spiritul ei mereu tânăr, unii o condamnă și îi critică alegerile în legătură cu felul în care alege să se manifeste. Cu hateri sau fără hateri, Loredana este una singură și face numai ce îi place. Iată cum s-a afișat de această dată focoasa artistă la 50 de ani și cum a reușit să-și uimească fanii!

Loredana Groza este sexy, plină de viață și mereu pusă pe distracție. Dacă unele femei se cumințesc și adoptă o atitudine cât mai diplomată odată ce înaintează în vârstă, Loredana Groza a ales să procedeze exct invers. A devenit din ce în ce mai nebunatică și își arată cu mândrie formele bine lucrate în sala de fitness.

Machiajul modern, părul coafat impacabil, hainele cât mai scurte și mai mulate, fotografiile incitante și pline de savoare pentru fani și… Loredana nu se oprește aici! Mai nou, frumoasa artistă a apelat și la alte artificii pentru a părea cât mai tânără. Iată despre ce este vorba!

Loredana Groza, imagine mai ceva ca tinerele de 20 de ani

Loredana Groza nu se teme de gura lumii și face tot ce-i poftește sufletul la orice oră din zi din noapte. Așa s-a întâmplat și de această dată, căci diva a vrut să încerce ceva nou și să-și bage un cercel în nas. Dacă alte vedete au folosit acest accesoriu și s-a dovedit a fi extrem de cool, de ce să nu profite și Lori de această ocazie și să atragă din nou atenția fanilor ei, așa cum se întâmplă de fiecare dată de altfel.

Fanii au avut fel și fel de reacții. Au complimentat-o și au felicitat-o pentru look-ul pe care l-a adoptat de această dată.

Loredana Groza a dat lovitura din nou cu o poză șoc! Artista a apărut așa în mediul online: ”Poze penibile” / FOTO

„Superbă decizie. Ți se potrivește perfect”, „Ești o divă”, „Mă bucur că ai renunțat la pozele acelea penibile”, „Bună alegere. Ți-a schimbat total imaginea”, sunt câteva dintre comentariile fanilor.