Loredana Chivu este pregtită să meargă până în pânzele albe pentru a-și face dreptate. Acum aproximativ doi ani de zile, blondina a apelat la medicul estetician pentru a-și mări posteriorul. Se pare că operația nu a decurs așa cum s-ar fi așteptat, așa că evenimentele neplăcute și durerile nu au întâziat să apară. În acest moment, Loredana Chivu se află în plin proces și nu are de gând să ierte o asemenea gafă, pentru că i-a pus în pericol viața și felul în care arată.

Loredana Chivu se numără printre cele mai sexy vedete de la noi din țară. Face eforturi considerabile pentru a arăta din ce în ce mai bine și investeșe sume colosale în fel și fel de operații estetice și proceduri de înfrumusețare, înă se pare că operația de mărire a posteriorului nu a fost cu noroc. Blondina își dorește să-l facă să plătească pe cel care i-a adus suferință, așa că îi cere daune de circa 300.000 de euro.

Loredana Chivu, operație nereușită în zona posteriorului

Unele guri rele au afirmat faptul că medicul estetician și-ar fi dorit ca această întâmplare total nefericită să rămână în  secret, astfel că ar fi discutat cu Loredana Chivu și, în schimbul tăcerii, să primească un bolid de lux. Aflăm adevărul chiar de la Loredana Chvu și se pare că nu este nimic adevărat din toate aceste zvonuri apărute peste noapte. Se află în proces cu medicul estetician, dându-l în judecată.

„Am proces cu ei. I-am dat în judecată. Este un proces civil, le-am cerut daune de 300.000 de euro și încă unele lucruri”, a spus Loredana Chivu.

Loredana Chivu declară război medicului esteticina care i-a operat greșit posteriorul! Blondina cere daune imense

Acum aproximativ doi ani de zile, Loredana Chivu și-a dorit să aibă un posterior super bombat și sexy. Zis și făcut! Dacă în urma procedurii trebuie să fie extrem de entuziasmată de rezultat, lucrurile nu au fost chiar așa, pentru că blondina a prezentat dureri insuportabile și a fost necesar să se bandajeze pentru ca zona să nu se infecteze. Ulterior, Loredana a făcut multe alte proceduri pentru a repara greșala medicului estetician.