Loredana Chivu a rupt topurile și anul acesta. S-a fotografiat îmbrăcată într-o salopetă roșie extrem de sexy, care i-a evidențiat formele de viespe. Loredana Chivu a încins, și de data aceasta, imaginația multor masculi. Ținând în mână un urs gigantic de pluș, având tot culoarea roșie și cu bradul de Crăciun în fundal, Loredana Chivu a surprins fanii cu o fotografie extravagantă, în ton cu această perioadă a sărbătorilor de iarnă. Vedeta a pozat ca o adevărată divă de la Hollywood.

Datorită formelor sale voluptoase, dar și atitudinii sexy și impunătoare, atunci când este cazul, Loredana Chivu a fost apreciată întotdeauna, chiar „venerată” de masculi. Aceștia sunt capabili să facă orice gest de proporții pentru sexoasa blondină.

Loredana Chivu, apariție spectaculoasă

Loredana Chivu, ținută extravagantă de Crăciun! Cum și-a surprins fanii de pe Instagram
Instagram

Cu toții știm că Loredana Chivu este o prezență incendiară și spectaculoasă pe rețelele de socializare. Chiar dacă unii dintre fanii săi sunt răutăcioși, spunându-i că își editează prea mult pozele, Loredana Chivu este o femeie frumoasă și care are foarte mare grijă de corpul său.

„Ești un monstruleț. Nu am nicio răutate sau invidie, dar ești horror/ Arăți ca o roșie prăjită la grătar/ Doamne ferește/ Hai să colaborăm pe partea de edit, să nu se mai dilate caloriferul pe viitor/ Arăți extrem de computerizată”, sunt unele dintre comentariile răutăcioase ale internauților.

Loredana Chivu, femeia visurilor oricărui bărbat

Loredana Chivu este o femeie răsfățată, curtată de numeroși bărbați influenți și mai mereu surprinde publicul cu cadourile spectaculoase primite din partea admiratorilor. Vedeta se „laudă”, de fiecare dată, pe instagram cu surprizele de care are parte. Loredana Chivu se simte specială alături de bărbați speciali care fac totul ca aceasta să fie fericită.

Este o femeie independentă financiar, extrem de sexy și cu un corp de invidiat. Loredana Chivu niciodată nu duce lipsă de bărbați care să o idolatrizeze și care ar face orice pentru aceasta. Din clipa în care a apărut în lumina reflectoarelor, focoasa blondină este plăcut surprinsă cu tot felul de cadouri spectaculoase din partea bărbaților care o admiră.