Loredana Chivu se răsfață ca pe o prințesă în exoticul Dubai într-o vaanță de vis. Nu ezită să le arate fanilor ei cât de bine se simte și cum se distrează. Postează cele mai sexy imagini, însă una intre ele a declanșat un mare val de răutăți în rândul fanilor, aceștia taxând-o destul de tare.

Știm cu toții că Loredana Chivu este o fire extrem de îndrăzneață și nu ezită să-și pună în valoare formele sale de divă. Este recunoscută pentru stilul sexy pe care îl abordează de fiecare dată, iar fanii nu ezită să-și spună părerea sinceră cu privire la aparițiile ei.

De data aceasta, blondina a atras mai multe critici decât complimente. Ultima fotografie pe care ea a postat-o pe rețelele de socializare pare că nu a fost deloc pe placul fanilor ei. Iată ce a atras atenția haterilor, de fapt.

Loredana Chivu, criticată dur pe Instagram

În imaginea care a stârnit un val de intrigi în mediul online, Loredana Chivu se află alături de Răzvan Chivu, fratele ei. Temperaturile ridicate și soarele extrem de prietenos din Dubai au făcut-o pe focoasa blondină să se răsfețe cu razele acestuia mai mult decât ar fi fost necesar, spun fanii ei.

Din cauză că a petrecut mult prea mult timp la soare, pielea divei s-a făcut roșie ca focul, însă nu putem spune același lucru despre fața acesteia, care pare neatinsă de soare. Nu a fost necesar mult timp pentru ca fanii să observe acest detaliu și să o acuze de faptul că a abuzat programele de editare, dar și de operațiile estetice.

Loredana Chivu, ținta răutăților după ce a publicat imaginea care a atras atenția haterilor: ”Parcă ești un robot. Te-ai mutilat”

Cârcotași din fire, haterii i-au aruncat numai replici dure Loredanei Chivu, asemănând-o chiar și cu un robot, pentru că trăsăturile sale sunt total schimbate în urma multelor operații estetice la care diva noastră a apelat de-a lungul timpului, ajungând să nu mai semene aproape deloc cu Loredana de acum câțiva ani.

”Parcă ești un robot. Te-ai operat atât de mult încât te-ai mutilat. Se pare că nu-ți priește soarele din Dubai. Te-ai prăjit. I-au luat foc silicoanele”, au fost doar câteva dintre comentariile primite de ea.”