În ultima perioadă au apărut mai multe zvonuri legate de o posibilă sarcină a Loredanei Chivu. S-a speculat faptul că blondina încearcă să țină ascuns faptul că ar aștepta un copil, iar acest lucru a scos-o din sărite pe Loredana Chivu. Fosta asistentă tv a reacționat imediat și a vorbit despre momentele grele prin care trece.

Loredana Chivu are 32 de ani și ar vrea ca în curând să devină mămică, însă dorința nu i se poate îndeplini pentru moment din cauza problemelor de sănătate pe care le are. Vedeta se visează mămică de mult timp, iar situația actuală o întristează. Acesta este și motivul pentru care Loredana Chivu a luat foc atunci când a auzit zvonurile despre o posibilă sarcină.

Blondina a reacționat imediat și a făcut câteva declarații pe marginea acestui subiect. Fosta asistent tv s-a arătat deranjată de toate speculațiile, având în vedere că fanii îi cunosc situație și știu că acest lucru reprezintă un subiect sensibil.

„Nu sunt însărcinată! Sarcina nu este un lucru cu care să glumesc sau să o țin ascunsă. Nu aș face asta niciodată! Cumva, mi se pare că oamenii sunt ignoranți pentru că se știe de problemele mele de sănătate. În perioada asta nu am cum să rămân însărcinată. Pe mine mă lovește unde mă doare!”, a declarat Loredana Chivu, pentru Cancan.ro.

Loredana Chivu, reacție acidă după zvonurile legate de o posibilă sarcină! Motivul pentru care blondina nu a devenit încă mămică. „Mă doare…”
Instagram

Loredana Chivu se visează mămică!

Deși visul de a avea un copil este încă departe de blondină, aceasta își dorește mult să fie în postura de mămică. Vedeta a declarat că mereu s-a văzut cu cel puțin un copil alături, iar faptul că acest lucru nu s-a întâmplat până acum îi aduce multă tristețe..

Blondina speră ca va avea familia pe care mereu și-a dorit-o, iar atunci când va veni momentul nu va ține nimic ascuns.

„Îmi doresc din totdeauna să am un copil, să am o familie! Și tocmai fiind în această situație neplăcută, nu văd rostul mesajelor pe care le primesc.

Mai ales că au fost și mesaje în care sunt acuzată că țin ascunsă sarcina. Dar, și dacă ar fi să se întâmple asta. E alegerea fiecărei persoane dacă vrea să facă public un asemenea detaliu intim”, a mai spus Loredana Chivu.