Loredana Chivu este una dintre cele mai cunoscute personaje din showbizul românesc. Fosta asistentă de la Capatos atrage toate privirile când iese din casă datorită formelor sale apetisante.

Loredana reușește să-și satisfacă toate poftele și să-și cumpere tot ce își dorește. Aceasta cere prețuri exorbitante pentru toate aparițiile sale, atât TV, cât și la evenimente private ca și dansatoare. Pe profilul ei de Instagram, vedeta își arată noile achiziții. Loredana și-a cumpărat o pereche de ghete de firmă care a costat-o o mică avere. Perechea cumpărată a costat 865 de euro de la firma Le silla.

biondiniparis.com

Loredana Chivu este extrem de fericită cu relația sa

Vedeta a împlinit de curând 32 de ani și și-a sărbătorit ziua cu mare fast. Iubitul ei i-a oferit mai multe cadouri care au încântat-o extrem de mult. Loredana se simte cea mai fericită, după eșecurile pe care le-a avut în trecut, iar de un an incoace trăiește o frumoasă poveste de dragoste.

Mă simt mai bine ca niciodată, mi s-a schimbat toată energia în noul an. Am avut una dintre cele mai emoționante aniversări de până acum, pentru că anul acesta mi s-au întâmplat lucruri mai deosebite față de restul anilor. La 12 noaptea m-am trezit cu prietenii și familia mea la ușă, nu mă așteptam. Am avut parte de o surpriză extrem de frumoasă, mi-am găsit casa plină de flori, baloane și lumânărele. Surpriza a fost făcută de bărbatul care există în viața mea. Am mai venit o dată în emisiune și am spus câteva ceva despre el, dar nu v-am dat un nume și aș vrea să mențin acest lucru. E același bărbat despre care am vorbit și acum un an de zile, când am venit la voi. (…) Sunt iubită, am tot ce îmi doresc, sănătate mai vreau. Sunt foarte liniștită și foarte fericită, iar liniștea sufletească în ziua de astăzi este ceva foarte greu de obținut. Mi-am găsit un echilibru, ca să spun așa”, a mărturisit Loredana Chivu.