Se pare că Loredana Chivu are un lucru pe care nu l-a putut cumpăra vreodată.

Loredana Chivu, blondina care face ravagii printre bărbați, a oferit un răspuns neașteptat, atunci când a fost întrebată dacă au existat momente când nu a putut cumpăra un anumit lucru cu bani. Cu toții știm că fosta asistentă Tv se bucură de lux și opulență, lucru pe care îl împărtășește cu fanii. Chiar și așa, blondina a ajuns să se confrunte cu mari probleme de sănătate cărora le-a găsit cu greu rezolvare. 

Problemele de sănătate nu i-au dat pace Loredanei Chivu

În urmă cu ceva timp, Loredana Chivu a fost una dintre vedetele invitate la petrecerea organizată de Bassam. Atunci, fanii au observat că blondina are câteva kilograme în plus. Vedeta s-a confruntat cu o afecțiune care i-a schimbat înfățișarea.

Întrebată dacă au fost momente în care nu a putut să cumpere ceva cu bani, fosta asistentă Tv a mărturisit că și-ar fi dorit să se vindece mai repede și să scape de problemele de sănătate.

„Cred că sănătatea. Sănătatea. Pentru că am avut o perioadă grea în viața mea în care oricâți bani aș fi avut și orice aș fi făcut, nu se putea face nimic la momentul respectiv”, a mărturisit Loredana Chivu. 
@diana.blogger #tiktok #fyp #romania #bucurestiromania🇷🇴 #viral #chisinaumoldova #dianablogger #vorbestemoldova #loredanachivu ♬ sunet original – Tik Toker Diana

Blondina a fost supusă unei operații grele și chiar riscante, care a avut loc în Turcia. Pe lângă problemele de sănătate cu care s-a confruntat de curând, Loredana Chivu a avut de suferit și după ce a apelat la operații estetice. Anul trecut, fosta asistentă Tv povestea drama prin care a trecut, după ce și-a operat posteriorul.

Vedeta s-a umplut de vânătăi și a avut septicemie. Loredana Chivu a trecut atunci printr-o dramă, întrucât a ajuns la spital în stare gravă. Tot atunci, Loredana Chivu îi acuza pe medici de faptul că nu s-au ocupat de ea așa cum trebuia.

Distribuie

21 de ani, studentă la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative. Pasiunea pentru scris, curajul și dorința de a fi mereu conectată la actualitate au determinat-o să aleagă acest drum. Scopul ei este să profeseze în domeniul pe care l-a ales din băncile școlii. Își dorește să se promoveze și să se adapteze la schimbările presei.