Loredana Chivu a luat proporții serioase în ultima perioadă,iar pe

lângă faptul că de luptă să slăbească, dansatoarea de manele are parte și de mult hate pe această temă. Cu toate că în mediul online aceasta primește comentarii destul de răutăcioase, vedeta nu le pune la suflet și nici nu le răspunde celor care o critică într-un mod acid.

Încearcă să ascundă surplusul de greutate

Sursa foto:Instagram

Nici Loredana nu este mulțumită cu noua imagine pe care o are, astfel că în imaginile pe care le postează pe Instagram, blondina încearcă să mascheze cât se poate de mult surplusul de kilograme.

 

Dansatoarea nu doar că apelează la ținute care să îi evidențieze talia și bustul, dar nu ezită să apeleze nici la programele de editare. Cu toate acestea, vedeta primește reacții acide pe tema siluetei pe care o are acum.

Doamne ce te-ai îngrășat” / „Nu îți mai modifica atât de mult pozele, am văzut cu toții că ai kilograme în plus.„i-au scris doi dintre urmăritori pe Instagram.

Loredana nu le-a dat importanță răutăcioșilor și chiar s-a pozat în continuare la fel de provocator.

Sursa foto: Instagram

Acuzată că ar fi avut o relație cu un bărbat însurat

În urmă cu câteva luni, dansatoarea a fost în centrul unor supoziții care nu i-ar face deloc cinste. Mai exact, în spațiul public au existat numeroase speculații legate de o posibilă relație pe care aceasta ar avea cu un bărbat însurat. Omul de afaceri i-ar fi făcut cadouri extrem de prețioase, pe care Loredana le filma și le posta ulterior pe contul ei de socializare. Bijuterii, pantofi, genți, parfumuri, buchete imense de flori, atenții primite de vedetă care stârneau controverse. Cireașa de pe tort a venit atunci când blondina s-a afișat cu un Rolls Royce în valoare de 350.000 de euro. Cum era de așteptat, toată lumea a bănuit că focoasa dansatoare ar fi primit autoturismul de la același bărbat potent căruia i-a furat inima.

Loredana nu a simțit să ofere declarații legate de acest subiect.