Loredana Chivu era să bifeze un moment cel puțin amuzant, chiar într-o apariție televizată.

De Loredana Chivu a auzit toată lumea. Blondina a apărut constant pe micile ecrane și adoră să fie în lumina reflectoarelor. Doar că nu toate aparițiile vedetei au fost așa cum și-ar fi dorit, căci într-una din emisiuni, blondina era la un pas să se facă de râs. Motivul? Totul a pornit de la o întrebare de cultură generală, care a pus-o puțin în dificultate. 

Apariția care i-a amuzat copios pe internauți

În cadrul unei emisiuni, Loredana Chivu și Ana-Maria Mocanu au avut de răspuns la mai multe întrebări. Printre ele, s-a numărat și următoarea: De câte ori se învârte Soarele în jurul Pământului. Blondina a ezitat să răspundă, mai ales după ce s-a auzit pe fundal 365.

@starloveib♬ suono originale – StarLove

Prezentator Tv: „De câte ori se învârte Soarele în jurul Pământului?”

Loredana Chivu: „Lasă-ne să ne gândim, lasă-ne să procesăm.”

Blondina nu a ezitat o clipă să recunoască faptul că nu i-a plăcut școala. Loredana Chivu a urmat un liceu economic și ulterior, a decis să studieze la Facultatea de Drept din Sibiu.

Fosta asistentă Tv nu a absolvit, iar acest lucru intră mai degrabă la categoria regrete. Tot atunci, Loredana Chivu povestea că își va îndemna copiii să fie preocupați de școală și să învețe la timp, ceea ce nu a făcut.

„Am făcut un liceu economic. Am început Facultatea de Drept, la Sibiu. N-am terminat-o, deci nu pot să mă laud cu ea. Acum regret că nu m-am ţinut mai mult de şcoală, dar asta e. O să-i îndemn pe copiii mei să înveţe”, a declarat Loredana Chivu.

Dacă la acest capitol, Loredana Chivu și-ar fi dorit să poată schimba câteva lucruri, blondina este tare mândră de fizicul de invidiat. Dar nu vă gândiți că nu au existat și voci care susțin contrariul.

În ultima perioadă, Loredana Chivu s-a luptat cu kilogramele în plus, lucru care nu a fost deloc pe placul fanilor. Blondina a slăbit cu ajutorul sportului, dar și alimentației sănătoase.

Distribuie

21 de ani, studentă la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative. Pasiunea pentru scris, curajul și dorința de a fi mereu conectată la actualitate au determinat-o să aleagă acest drum. Scopul ei este să profeseze în domeniul pe care l-a ales din băncile școlii. Își dorește să se promoveze și să se adapteze la schimbările presei.