Chiar dacă este mereu surprinsă cu cadouri scumpe din partea apropiaților, Loredana Chiviu își face cadouri zilnic. Nu apare ceva bine, pentru că vedeta îl și are deja. Iată că și de această dată, înainte de lansarea celui mai nou telefon mobil, aceasta a făcut cum a făcut, și și l-a achiziționat înainte ca dispozitivul să apară pe piața de vânzare din România. 

Loredana Chivu, achiziție în valoare 1500 de euro

De curând, chiar la câteva zile după ce s-a lansat pe piața din străinătate cel mai nou și performant telefon mobil, Loredana Chivu a postat pe Instagram mai multe fotografii, unde despacheta cea mai nouă achiziție.

CITEȘTE ȘI: Loredana Chivu nu se uită la bani. Cât a investit vedeta în penthouse-urile de lux din Capitală

În valoare de aproximativ 1500 de euro, telefonul mobil, de culoare unicat, mov, a ajuns în mâinile vedetei noastre din showbiz, înainte ca acesta să fie lansat pe piața de la noi din țară.

Loredana Chivu, surprinsă cu un buchet de 501 trandafiri

Loredana Chivu a primit, de curâns, un buchet gigantic format din 501 de trandafiri în culorile alb și albastru. Cu toate acestea, acest gest a fost făcut din partea unei persoane misterioase.

Sursa: Instagram

Cu atât mai mult, Loredana Chivu a primit mai multe bijuterii de lux, cu pietre prețioase și cu diamante. Ce-i drept, blondina are toate motivele pentru care să primească toate aceste cadouri prețioase.

Mesaje cu subînțeles pe rețelele de socializare

După ce a atras atenția cu stilul său de viață trăită în lux și opulență, blondina le-a arătat fanilor și locuința somptuoasă în care urmează să de mute. Pe dea altă parte, se pare că lucrurile nu merg atât de bine în viața vedetei precum par. Ea a publicat pe Instagram mai multe postări, care sugerează că trece prin momente dificile.

De la case și mașini de lux, Loredana Chivu a trecut la postări motivaționale. Totuși, acestea nu transmit nimic altceva decât tristețe și faptul că vedeta ar trece prin momente grele.

Aceasta a ținut să împărtășească cu fanii dezamăgirile sale. Așadar, a postat câteva citate care duc la un singur sentiment, și acela de dezamăgire, judecând după cum și-a obișnuit Loredana urmăritorii de pe rețelele de socializare.

Blondina le-a ridicat semne de întrebare fanilor, după ce a publicat un mesaj tranșant. Aceasta a ales o fotografie în care scrie: 

„Distanța este noul meu răspuns. Nu mai reacționez și nu mă mai contrazic. Pur și simplu mă îndepărtez”.

Pe lângă această postare, Loredana a mai publicat o postare cu textul:

 „Dacă vrei să te trezești fericit, du-te la culcare recunoscător”, unde a folosit hashtagul #free. În cea de-a treia postare, Loredana le transmite urmăritorilor că:

„Viața de grea doar pentru cine nu știe să se bucure de ea”.