Blondina este una dintre puținele femeie care reușesc să se bucure de aproape absolut tot ceea ce își doresc. Iată ce parfum scump are de data aceasta Loredana Chivu

Loredana Chivu este una dintre cele mai controversate vedete din România. Blondina este apreciată pentru felul ei sincer și asumat de a fi, motiv pentru care un număr mare de oameni o urmăresc pe rețelele de socializare. Vedeta are foarte mulți urmăritori pe Instagram, locul unde postează zilnic, mai ales când vine vorba de evenimente importante din viața ei. 

Cât despre cadouri scumpe, Loredana Chivu se numără printre vedetele care au parte de ele destul de des. În timp ce alte fete doar visează la astfel de atenții deloc ieftine, blondina se bucură des de astfel de ocazii. Recent, Loredana Chivu a postat pe social media fotografia cu un parfum pentru care s-a scos din buzunar o sumă mare de bani.

Loredana Chivu, din ce în ce mai multe cadouri scumpe

colaj substantial

A mai bifat și de data aceasta o altă aroganță. În timp ce alți oameni muncesc lunar pentru acea sumă sau reprezintă chiria unde locuiesc, vedeta noastră primește un cadou de o asemenea valoare.

Loredana Chivu: ,,Mi-am permis să-mi cumpăr absolut orice”

Cât despre zvonurile lansate în ultimul timp cum că bărbați misterioși din viața ei i-ar face cadouri luxoase, blondina are un răspuns. Iată ce spunea în urmă cu câteva luni Loredana Chivu.

,,Este total aberant ce s-a spus. Eu întotdeauna am avut o viață bună, o viață în care nu mi-a lipsit niciodată nimic, în care mi-am permis să-mi cumpăr absolut orice mi-am dorit.

social media

De la îmbrăcăminte, parfumuri… Am parfumuri, fără modestie, cu care aș putea să cumpăr un apartament din ele. Pentru că nu sunt numai de nișă, foarte scumpe, dar am peste 400. Întotdeauna am fost o femeie foarte curtată și am primit mereu cadouri și flori.”, a spus acum ceva timp Loredana Chivu la Antena Stars.

captură tv

,,E normal să am pretendenți, dar asta nu înseamnă că am o relație cu cineva care ar fi însurat. Nicidecum nu se pune problema de acest lucru. Eu îmi doresc foarte mult o familie, copii, îmi doresc.

Sunt om sensibil, dar în același timp am ajuns la maturitate și, chiar dacă sunt sensibilă. 

social media

Eu știu ce am nevoie în viața mea. ȘI un bărbat însurat nu s-ar potrivi cu ceea ce-mi doresc eu acum de la mine și cu ceea ce aștept de la viață. Nu vreau să-mi pierd anii și timpul. Niciodată nu am depins de un bărbat financiar”, a mai adăugat vedeta.

Distribuie

22 de ani, studentă în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele comunicării la „Universitatea din București”. „Bobocel” în presă, la început de drum, dar cu o desagă de determinare în spate, vrea să crească în domeniul pe care îl iubește cel mai mult și pe care a ales să pășească încă din băncile școlii. Își dorește să devină un jurnalist profi, corect și își dezvolte creativitatea, pentru a realiza materiale autentice și calitative!